Månadens favorit: randig Tango bomullsmatta - spara 25 %!

Tips på ett mysigt kontor!

Är distansjobb det nya normala? Nu är det äntligen dags att inreda ett mysigt hemmakontor. Med dessa tips inreder du arbetsrummet till ett hemtrevligt utrymme.

1) I hemmakontoret är mattan inte i så mycket bruk som i offentliga kontorsutrymmen. Välj en härlig, mjuk matta på golvet. Det är mysigt att sitta och jobba vid kontorsbordet utan skor när det finns en mjuk matta på golvet. Mjuka mattor i vårt sortiment kan du hitta bland bomullsmattor och ullmattor.

2) Skaffa grönväxter till arbetsutrymmet, de fuktar och förbättrar rumsluft. I fall det inte finns tillräcligt med utrymme på kontorsbordet, kan du hänga upp växterna på amplar till exempel. Växterna som rengör rumsluften effektivt är till exempel gullranka, fredskalla, svärmorstunga och arekapalm. För att skapa naturlig känsla, kan du skydda stora krukor med vackra jutekorgar.

3) Välj en arbetsstol som ser bra ut och är bekväm att sitta på. Till exempel vacker, sammetslen Geneve-stol fyller båda krav! Man hittar en bra arbetsstol dock med att prova. Längden på benen och ryggen kan påverka på valet. Samma stol är inte för alla!

4) Kom ihåg belysning! Det lönar sig att ha tillräckligt med belysning på arbetsstället, ögonen blir mindre trött i bra belysning. Ett bra allmänljus i taket är viktigt, speciellt om utrymmet får ej naturljus från fönster. Därtill en liten spotlight på kontorsbordet underlättar arbetandet och är en rolig tillägg till inredningen.

5) Nästan som sist, men säkert inte minst! En bra kontorsbord är är det viktigaste. Tyvärr finns det inte kontorsbord i vårt sortiment, men bra, förmånliga och snygga elbord finns till exempel hos Ikea och Jysk.

6) Kom ihåg att ta det lungt och vila ögonen varje då och då! Vila fötterna på en fotpall och tänk sköna tankar ?

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr