Färg spelar en roll enligt mig!

Som inredare blir jag inspirerad av färger! Inredning hemma hos mig har alltid innehållit mycket färg. Jag gillar att byta färgerna ofta till exempel genom att byta textilier. Mina ögon får lätt nog och därför testar jag nya textilköp i flera utrymmen. På så vis vet jag att jag kan byta plats på olika textilier och skapa ny känsla i mitt hem.

Min första hyreslägenhet var trendig och orientalisk och modiga orange och röd var huvudfärgerna i lägenheten. Orange och röd var mina favoritfärger i inredning och jag har haft de med mig i flera olika lägenheter.

Nästa färgsäsong var fylld med blått, ihop med brunt. Jag flyttade in i en ny lägenhet där det fanns en blå effektvägg i hallen. Inpirerade av det, tapetserade jag och min sambo alla andra rum blåa också, med hyresvärdens lov! ? Det gick lite över styr! Det som inte kan täckas, måste väl framhävas ? Det fanss blått inte bara på väggarna, utan också i textilier såsom gardiner och handdukar. Det trendiga paret till blått var då brunt.

Mitt nuvarande hem har jag inte inrett enligt endast en färgtema. För en lång tid efter att blått och brunt hade varit säsongfärger, hatades de. Nu har de börjat att se ut ganska fräsha igen, och jag har till och med tillagt små, blåa detaljer i inredningen. Mina aktuella favoritfärger i inredning är bland annat olika gröna toner, blå, gul/okra och terra. Jag gillar att inredningen är annars ganska neutral, med en färgglad matta som ger attityd till rummet.

Alltså färg spelar en roll, tycker jag! ????? Nedan finns det min favorit från vårt sortiment.

Hälsningar, Salla nokohome.se

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr