Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Våren är här och bomullsmattor likaså!

Våren är här vilket betyder inte bara att naturen får liv utan också att hemmet och inredningen blir piggare! Våren inspirerar att planera en färggladare och fräschare inredning till sommarhem och -stuga efter den långa vintern. Förnya inredningen med bomullsmattor, som skapar friskhet, värme och mjukhet i inredningen.

Fräsch och färgglad bomullsmatta

Hållbarhet och mångsidighet gör bomullsmattor till inredares favoriter år efter år. Bomullsmattor kompletterar den avslappnade inredningsstilen på sommarstugor. Bomullsmattor kan vattentvättas och de är ofta tvåsidiga, vilket ökar deras popularitet.

Bomullsmattor finns i flera olika toner, modeller och storlekar, därav var och en hittar säkert sin favorit. Vill du skapa mjuk känsla, välj ljusa och fräscha toner såsom linne, rosa eller ljusgrön. Vill du tillsätta lite färg i inredningen, välj modigare färger såsom gul, röd eller korall. Eller är en brokig bomullsmatta din favorit?

Bomullsmatta är ett praktiskt val till sommarstugan

Bomullsmattor är praktiska och händiga på sommarstugan. Mattor fräschar upp utrymmet och värmer fötterna på golvet på de kyliga sommarkvällarna. Dessutom är bomullsmattor lättskötta och vattentvättbara, vilket är viktigt på stugan där smuts och fuktighet är en del av vardagen. Bomullsmattor är också oftast tvåsidiga, vilket förlänger deras livstid.

Utöver bomull, prova också andra naturmaterial, såsom jute. Jute är en sommarlik material som skapar värme och bohemisk känsla i inredningen.

Observera storleken på utrymmet när du väljer mattan. Välj en storlek som fungerar i utrymmets proportioner. Tips! Kombinera mattor i flera storlekar och skapa riklighet och intresse i inredningen. I fall bomullsmattan känns halkig på golvet, hjälper ett halkskydd under mattan.

Vår och sommar är det perfekta tillfället för att förnya inredningen med fräscha bomullsmattor. Bomullsmattor tillsätter värme, färg och personlighet i utrymmet, och skapar en mysig och trevlig känsla. Bekanta dig med vårt stora urval mattor och hitta dina favoriter. Bomullsmattor hör till sommaren!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr