Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Nu börjar sommarhussäsongen!🏡

Höjdpunkten på våren är när snön smälter efter en lång vinter och marken börjar bli bar. Samtidigt som marken blir bar, går sommarhus-febern upp. När mananländer till stugan för den första gången på våren, kommer man ihåg små inredningsproblem som bör lösas. Viss avspändhet är tillåtet på stugan och allt behöver inte vara tipptopp. Befria din kreativitet när du inreder, gör dig fri från så kallade stadsboregler och skapa sommarhuset till en personlig sommarparadis där hela familjen trivs.

På stugan, kan mattorna vara i mycket bruk. Man springer in och ut hela tiden, vilket gör att tass- och fotspår kan finnas överallt. Välj en lättsköt matta till terrassen och entrén, som kan rengöras med en borste vid behov. En entrématta stoppar smuts på dörren så att det inte hamnar vidare i huset.

Sommarlika trasmattor är alltid ett bra val till sommarhuset. Det finns inte en stuga där de inte skulle passa. Ju färggladare desto bättre. Fläckar syns inte på färgglada trasmattor och de är tvåsidiga, vilket förlänger tiden mellan tvättar. Sommarhusinredningen är oftast en härlig blandning av nytt och gammalt, och en traditionell trasmatta förenar alla olika tidsperioderna.

En diskretare inredare väljer en mer förenklad stil till sommarstugan. Patinerade trädytor passar väl ihop med en fräsch och mildtonad bomullsmatta eller en lättskött och slät polypropenmatta. Enfärgade mattor gör rummet lugnare vid behov. Väderbeständiga mattor skapar hemtrevlighet och karaktär även i utekök och inglasad terrass.

Ofta är stugor kompakta och man måste ta hänsyn till praktiskhet. Med olika korger kan du gömma småsaker men ändå hålla de inom räckhåll. Småbord skapar extra avställningsyta och de kan även flyttas till inglasad terrass. Batteridrivna lampor skapar lite ljus i mörka kvällar. Bärbara lampor är lätta att flytta runt till terrassen eller inomhus beroende på var de behövs.

☀️Viktigt med sommarhuslivet är att ibland bara njuta av nuet och lugnet i naturen. Då lönar det sig att göra en trasmatta till en piknikmatta, ta med sig bra matsäck och sätta sig ner på bryggan och njuta av sommar.

2 svar på ”Nu börjar sommarhussäsongen!🏡”

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr