Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

En nypa Julens magi – Presentidér för varje budget!

Julen är snart här! Vad skulle vara ett bättre sätt att fira den här stämningsfulla årstiden än att glädja de nära och kära med fina presenter som skapar glädje och stämning i hemmet. Vi vet att det kan kännas svårt att tänka ut presentidér, men oroa er inte! I följande presenterar vi olika presentidér för varje budget.

Kom ihåg att priset är inte det som är viktigt, utan tanken bakom presenten och hur bra den är avpassad till mottagarens smak. Ett sätt att göra presenten mer personlig är att välja mottagarens favoritfärg eller -material.

Julens magi hittar du hos oss nokohome.se!

10 x presentidér för under 250 kr

Skapa stämning och glädja en vän med olika ljus och ljusstakar. Roliga väggbonader, dekorationsknoppar och klädhängare är fina presentidér för studerande. Fyll en jutekorg med julläckerheter, en godiskorg glädjer alla! Prova en jutekorg till och med runt julkransfot eller som krukskydd för jultidens blommor. Marseille-tvål är en praktisk presentidé, Marseille-tvål är bra för textilrengöring och fungerar även som vacker handtvål i toaletten.

10 x presentidér för under 500 kr

Vacker, laddbar led-lykta är en trygg stämningsskapare. Små hyllor glädjer de som älskar inredning eller ungdomar som har precis flyttat hemifrån. Det finns aldrig för mycket förvaringsplats för småvaror. Krukor och vaser är en bra presentidé för växtälskare. Glädja en vän eller familjemedlem med en ny matta. Badrumsmatta är både praktisk och fin förnyelse av inredningen. De minsta i familjen blir glada av en färgglad och rolig trafikmatta.

10 x presentidér för under 1000 kr

Inredningspresenter är lätta att anpassa till mottagarens personlighet och stil. Älskar mottagaren färger, eller är hens stil mer neutral och skandinavisk? Glädja en färgälskare med färgglad matta. Lyktor, lampor och fotpaller är bra presentidér för en mer neutral inredare. Små högmattor är fina och bekväma inredningselement till exempel bredvid sängen. Barn älskar den mjuka Nalle-mattan. Krukor är alltid en fin present för någon som älskar grönväxter. Kan det även finnas för mycket växter?

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr