Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Vårens nyheter

Snart är den här, nämligen våren! Solen börjar skina och inredare vaknar upp pigga. Dagarna är ljusare och man märker att inredningen saknar lite färg. Skapa vårkänsla i ditt hem men hjälp av mattor, inredningstextilier och andra fina nyheter hos oss.

Bomullsmattor är perfekta skapare av vårkänsla. Färgglada, tidlösa och passar in i olika utrymmen. Pigga upp inredningen med en enstak matta, eller kombinera flera i olika färger och mönster till en avslappnad helhet.

Hela inredningen behöver inte göras om, utan den kan fräschas upp med nya färger, mönster och små detaljer. Inredningskuddar gör inredningen mjukare och rikligare. Samla flera kuddar i olika färger på soffan, eller komplettera inredningen med roliga Kesälahti Gungstolsmatta. Vill du skapa lite kantighet, prova skarpa svartvita textilier. Till exempel trendiga Rita Kudde finns i svartvit färg.

Det finns underbara och stiliga orientaliska mönster i vårt sortiment om riklighet och klassisk design är det som saknas. Vårens nyheter Cecilia och Kayla är för både romantiker och traditionella inredare. Neutrala färger och pastelltoner fungerar bland klar och ljus inredning. De modiga väljer färger och mönster som får hela hemmet att glöda.

Med våren kommer ofta mer avslappnad inredningsstil. Dörrarna öppnar mot sommaren och livet sprider sig utomhus. Vårens nyheter piggar upp såväl hemmet, sommarstugan som bastustugan.

Mera inredningsinspiration till våren hittar du i våra sociala medier.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr