Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Glädja de minsta i familjen

I vårt sortiment hittar du härliga barnmattor för de minsta i familjen. Med fräscha färger och roliga mönster skapar du en glad känsla i barnrummet. Ljuvliga djurfigurer i mattor glädjer i barnrummet, och bland bilmattor hittar alla små schaufförerna säkert den bästa rutten.

Rolig barnmatta är också en bra presentidé som glädjer hela familjen. Det är mysigt att läsa eller leka på en mjuk högmatta.

I barnrummet tillbringar man mycket tid på golvet och därför är det viktigt att satsa på valet av mattan. Mjuk och varm matta tilltalar både mindre och större lekare i stället för kallt golv.

Val och skötselråd för barnrumsmatta

Det är viktigt att barnrumsmatta håller bra länge och att den är lätt att hålla ren. Den täta ytan på mattan håller mattan i form som lekunderlag. Små fläckar är lätta att torka med tvättmedel eller textiltvättmedel. Råkar det hända det en större skada, är alla barnmattor i vårt sortiment vattentvättbara. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt väft eller hög och undvik onödig skrapande. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar i munstycken kan skada mattan.

Fartfyllda billekar hör till en viss ålder. Tät gummiunderlag på bilmattan håller mattan på plats. Utöver den traditionella, färgglada trafikmattan finns det en stilig svartvit bilmatta i vårt sortiment.

Utöver roliga mönstrade mattor, passar vävda bomulls- och ullmattor in i barnrummet. Vävda mattor är lätta att flytta runt och mönster i de är mer diskreta, vilket lugnar ett färgglad barnrum. Vävd matta stannar bättre på plats med ett halskydd.

Städningslek för barnrummets rengöring

Städa barnrummet med hjälp av en lek. Du behöver en tärning och några lappar.

I lapparna skrivs saker och ting som behöver städas, såsom bok, leksak, klädespagg osv. och sedan går lapparna i en påse.

Är det flera som spelar, kastar alla i sin tur tärningen och tar en lapp från påsen. Sedan städar spelaren lika många stycken ting i lappen som tärningen visar. Spelet pågor tills allt är städat. Det är roligt att kasta tärning även med sig själv, vilket betyder att det behövs inte flera spelare i det här spelet.

Speltips: MLL Vuores

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr