Suri ullmatta svart/färgglad

1750.00 kr6250.00 kr

En underbar ullmatta till paradplatsen i ditt hem. Peppi är en glad, färggrann och avslappnad, men ändå presentabel matta till vardagsrummet.

Artikelnr: VAR-5389-musta-kpl Kategorier: , Etiketter: , , , , , ,

Beskrivning

En underbar ullmatta till paradplatsen i ditt hem. Suri är en glad, färggrann och avslappnad, men ändå presentabel matta till vardagsrummet. Inred ditt hem med färger eller välj en mer diskret alternativ.

Kombinera mattan med makrame-produkter och skapa trendig boho-stil i vardagsrummet. Prova mattan även på soffan. Dammsug och vädra mattan regelbundet, vattentvätt vid behov. Kolla skötseltips för ullmattor.

  • trendig
  • bohemisk stil
  • ull

Material: 70% ull, 30% bomull

Vikt: 1,6kg/m2

Tjocklek: 6-12mm

Skötselråd för ull

Naturlig ull är en smutsavvisande material och därför en ett lätt val för flera utrymmen. Ofta räcker det att ta hand om ullmattan endast med regelbunden vädring och dammsugning. Smuts som har torkat ut är lätt att borsta från mattan. Skötseltips på ullmattor; på vinter kan man fräscha upp mattan med snötvätt. Undvik gärna onödig vattentvätt. För fläckborttagning rekommenderar vi naturliga och fetthaltiga marseille- och galltvål. Ullmatta är även ett brandsäkert val eftersom ull fattar inte lätt eld och den slocknar av sig själv. Ullmattor är passliga även med golvvärme.

I början kan ullmattan lossna lite ludd. Med bruk blir ytan på mattan tätare och dammet blir mindre. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt väft eller hög och undvik onödig skrapande. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar i munstycken kan skada mattan. Undvik att skaka mattan kraftigt, det räcker med vädring och borstning. Ull kan orsaka allergi. En ullmatta kräver vård precis som ullkläder. Möjlig lugg som lossnar från mattan kan klippas bort skonsamt med sax.

Observera detta vid köpet av en ullmatta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss vilket gör att en nyöppnad matta kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft och med att vädra mattan när det är torrt ute. Fuktighet kan förstärka doften.

Ull som våra tillverkare använder är mulesing-fritt och kommer från Indien, Storbritannien och Nya Zeeland.

Frågor på ullmattor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar ullmattor till och med till din dörr!

Ytterligare information

Vikt N/A
Storlek

160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 80×200 cm, 80x200cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev