15 % extra rabatt på rean med kod EXTRA15

Otava korridormatta – blå

45.00 kr1090.00 kr

En traditionell korridormatta med diskret mönster. Basfärgerna är lätta att kombinera med resten av inredningen. Flera olika storlekar.

Artikelnr: VAR-679-sininen-kpl Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

En traditionell korridormatta till hallen med diskret mönster. Basfärgerna är lätta att kombinera med resten av inredningen.

Den mjuka bukleytan känns bekväm under fötterna och det täta underlaget håller mattan på plats.

Du kan ta hand om mattan med att dammsuga och vädra den regelbundet. Vattentvättas vid behov. Ta bort fläckar med en fuktig trasa. Vi rekommenderar inte att ha mattan på golv med golvvärme. Undvik att vädra mattan ute på kall väder, underlaget kan försköra.

  • hållbart underlag
  • lättskött
  • vattentvättbar
  • flera storlekar och färger
  • lossnar inte damm

Material: 100% polypropen

Tjocklek på mattan: 7 mm

Vikt på mattan: 1.6 kg/m²

Tips på valet på mattan

Material på korridormattor är lättskötta och lena och de lossnar inte damm vilket gör dem passiga även för allergiker. Det finns även mattor med fast halstopp i vårt sortiment. Observera även golvmaterialet vid valet av korridormatta. Till exempel en matta med gummiuderlag är inte det bästa valet för parkettgolv. En matta med gummiuderlag rekommenderar vi inte heller att ha på ett golv med golvvärme. Mattor med stickat underlag passar bra med de flesta golvmaterial och även med golvvärme. En separat halstopptyg under mattan skyddar golvet och håller mattan på plats.

 

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133cmrund, 133×195 cm, 133x195cm, 160×230 cm, 160x230cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm, 80×50 cm, 80x50cm

Produktrecensioner

Du kanske också gillar …


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.