Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Tropiikki Barnmatta

950.00 kr

En äventyr i djungel! Roliga leoparder i djungeln glädjer hela familjen, speciellt de minsta. Tropiikki Barnmatta är en vacker och färgglad mönstrad matta till barnrummet, varför inte till andra utrymmen också.

  • Lossnar ej damm
  • Vattentvättbar
  • Storlek 123 x 180 cm

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Beskrivning

En äventyr i djungel!

Roliga leoparder i djungeln glädjer hela familjen, speciellt de små. Tropiikki Barnmatta är vacker och färgglad mönstrad matta till barnrummet, varför inte till andra utrymmen också.

Djungelmönster bjuder på lek och äventyr. Denna matta är inte endast för de små! Basfärgen på mattan är mjuk naturvit. Olika blad i gröna toner och leoparder i ockra kompletterar denna vackra matta. Tropiikki Barnmatta passar in i yngre och äldre äventyrares rum.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 74 % polypropen , 26 % polyester, latex i underlaget
  • Färg: vit, grön, ockra
  • Storlek: 123 x 180 cm
  • Tjocklek: 5-9 mm
  • Vikt: 2,41 kg
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, planvattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov. Undvik onödig skurande. Torka på plan.

Läs vårt blogginlägg om hur man väljer den rätta mattan till barnrummet här.

Skötselråd för barnmattor

I barnrummet är det extra viktigt att mattan håller bra i bruk och är lätt att hålla ren. Mattor med tät och len yta är oömma i bruk. Små fläckar kan torkas med en ren trasa och mild tvättmedel. Alla barnmattor i vårt sortiment är vattentvättbara i fall det behövs. Dammsug mattan regelbundet med len munstycke, enligt väft eller lugg. Undvik onödvändig skurande. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. 

Observera detta när du köper en matta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss. En nyöppnad matta kan alltså ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft. Mattan kan också vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

123×180 cm, 123x180cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.