Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Felicia kortluggig högmatta – ljusgrå

1890.00 kr4290.00 kr

En trendig, kortluggig matta till hemmets paradplats. Den mjuka luggen är bekväm och lättskött. En vacker bas för skandinavisk inredning. Det finns även stora storlekar.

Beskrivning

En trendig, kortluggig matta till hemmets paradplats. Den mjuka luggen är bekväm och lättskött. En vacker bas för skandinavisk inredning. Du kan skapa lyxig känsla i sovrummet med mattan delvis under sängen.

Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring, skonsam vattentvätt vid behov, borsta ej mattan.

 

  • mjuk
  • stilig
  • passar in i skandinavisk inredning

Material: 50% polyester, 50% polypropen

Vikt: 2,7 kg/m2

Tjocklek: ca. 10mm

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133×195, 160×230, 200×290

Produktrecensioner

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.