Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

- 50%

Tuuli Ullmatta Vit-Rosa

445.00 kr1595.00 kr

Tuuli Ullmatta Vit-Rosa är ett trendigt val till alla utrymmen där man trivs. Vackert mönster och mjuka toner gör mattan stilig. Flera storleksalternativer.

  • Ull
  • Trendig mönster
  • Flera storlekar: 80×200, 140×200, 160×230, 200×290
Artikelnr: VAR-5927-valkoinen-roosa-kpl Kategorier: , , , , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Tuuli Ullmatta Vit-Rosa är som en vänlig sommarvind!

Tuuli Ullmatta Vit-Rosa har en trendig mönster, men är ändå en bra match med traditionell inredning. Tuuli Ullmatta Vit-Rosa passar in i nästan alla utrymmen, mattan är som bäst i utrymmena där man trivs. I vardagsrummet skapar Tuuli Ullmatta Vit-Rosa mjuk känsla och lite färg. En ullmatta värmer under fötterna, prova mattan också i sovrummet. Vackert mönster påminner om små öar mitt i vattnet, och flyttar tankarna till fräscha och havsnära landskap. Basfärgen i Tuuli Ullmatta Vit-Rosa är vackert vitt, som kompletteras av mjuka rosa och gråa toner. Pudertoner i mattan är lätt att kombinera med resten av inredningen. Vacker ullmatta är ett perfekt val även till sommarstugan, en ullmatta skapar lite värme i de kyliga sommarkvällar.

Tuuli Ullmatta Vit-Rosa är tvåsidig. Mattan är lätt att hålla ren. Dammsug och vädra mattan regelbundet. Skonsam tvätt på plan med ulltvättmedel vid behov. Låt mattan torka på plan skyddat från solljus. Här hittar du mera information och ullmattor och deras egenskaper. Tuuli Ullmatta Vit-Rosa har vända ändarna, skaka eller damma inte mattan från ändarna för de kan skadas.

Tekninska egenskaper

  • Material: 100% ull, bomullsvarp
  • Färg: rosa, grå, naturvit
  • Vikt: 1,3 kg/m2
  • Tjocklek: 7 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

140×200 cm, 140x200cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 80×200 cm, 80x200cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om ullmattor

Hos oss hittar du trendiga och naturliga ullmattor till paradplatsen i ditt hem. Ullmattor med enkla mönster och neutrala färger ät tidlösa och moderna. Färgglada ullmattor skapar en bohemisk känsla. Kombinera olika färger och storlekar med varandra för att skapa enhetlighet och lugn. Ullmattor fungerar i alla utrymmen, i vardagsrummet, sovrummet, barnrummet, hallen och köket. Ull känns varm och bekväm under fötterna. De flesta vävda ullmattor är även tvåsidiga. Det finns mattor till varje inredningsstil i vårt sortiment. Ullmattor finns i flera storlekar, även stor storlek.

Skötseltips för ull

Ull är en smutsavvisande material av naturen, vilket gör det till ett lättskött val till flera utrymmen. Oftast räcker endast vädring och regelbunden dammsugning för att ta hand om ullmattan. Tips: på vintern fräschar en snötvätt upp mattan. Undvik onödig vattentvätt. För fläckborttagning rekommenderas naturliga och fetthaltiga Marseille- eller galltvålar. Ullmatta är en ett brandsäkert val; ull fattar inte lätt eld och slocknar av sig själv. Ullmattor kan användas med golvvärme.

I början kan en ullmatta lossna lite ludd. Ytan blir tätare i bruk och dammet blir mindre. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt väft eller lugg, undvik onödig skurande. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Skaka inte mattan kraftigt, vädring och skonsam borstning räcker. Ull kan orsaka allergi.

Observera detta när du köper en ullmatta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss och en nyöppnad matta kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft och mattan kan vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Ullen våra tillverkare använder är mulesing-fritt och kommer från Indien, Storbritannien och Nya Zeeland.