Amal Orientalisk Matta

1890.00 kr6990.00 kr

Amal Orientalisk Matta är den vackraste mattan i ditt hem. Klassiskt mönster i fräscha och trendiga färger passar in i både modern och mer traditionell inredning.

  • Ull
  • Vackert orientaliskt mönster
  • Lättskött

Beskrivning

Amal Orientalisk Matta är ett underbart och stiligt val till vardagsrummet!

Amal Orientalisk Matta är den vackraste mattan i ditt hem. Klassiskt mönster i fräscha och trendiga färger passar in i både modern och mer traditionell inredning. Amal Orientalisk Matta är en perfekt färgfläck bland inredningen, som skapar lagom mängd orientalisk känsla och mys.

Vackra och modiga färger är huvudsaken i denna matta. Beige basfärg fungerar som en lugn bakgrund för andra toner. Röda och beige toner ackompanjeras av fräscha ljusblåa och rosa toner. En nypa blått gult och grönt kompletterar denna läckra färgglada matta. Små fransar är ett roligt komplement. Amal Orientalisk Matta är ett perfekt val till vardagsrummet vid soffgruppen eller till kontoret. Ull känns bekväm under fötterna även i sovrummet.

Amal Orientalisk Matta i ull är en kortluggad och lättskött matta.  Dammsug och vädra mattan regelbundet. Skomsam planvattentvätt vid behov, använd tvättmedel passlig för ull. Torka på plan. Observera, att mattan kan lossna lite damm i början.

Kolla även Antik Matta samt andra orientaliska mattor i vårt sortiment.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 80% ull, 20% nylon, jute och latex i undelaget
  • Färg: beige, rosa
  • Vikt: 2,5 kg/m2
  • Tjocklek: 10 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov.

Observera detta när du köper en matta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss. En nyöppnad matta kan alltså ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft. Mattan kan också vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

100×150 cm, 100x150cm, 160×220 cm, 160x220cm, 200×280 cm, 200x280cm, 80×250 cm, 80x250cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.