Port matta – grå

120.00 kr750.00 kr

En klassiker vad det gäller korridormattor. Det lättskötta materialet passar speciellt bra in i köket och hallen. Starkt latex-underlag håller mattan på plats. Det traditionella mönstret och tidlösa toner är lätta att kombinera med resten av inredningen. Det finns flera storlekar och färger.

Beskrivning

En klassiker vad det gäller korridormattor. Det lättskötta materialet passar speciellt bra in i köket och hallen. Starkt latex-underlag håller mattan på plats. Det traditionella mönstret och tidlösa toner är lätta att kombinera med resten av inredningen.

Du kan ta hand om mattan med att dammsuga och vädra den regelbundet. Vattentvättas vid behov. Ta bort små fläckar med en fuktig trasa.

Vi rekommenderar inte att ha en matta med tätt gummiunderlag på golvvärme. Undvik att vädra mattan ute på kall väder, underlaget kan försköra.

  • hållbart underlag
  • lättskött
  • vattentvättbar
  • flera storlekar och färger
  • korrodormattor enligt egna mått
  • lossnar inte damm

Material: 91% polypropen, 9% polyester, underlag av latex.

Tjocklek på mattan: 7 mm

Tips på valet på mattan

Material på korridormattor är lättskötta och lena och de lossnar inte damm vilket gör dem passliga även för allergiker. Det finns även mattor med fast halstopp i vårt sortiment. Observera även golvmaterialet vid valet av korridormatta. Till exempel en matta med gummiuderlag är inte det bästa valet för parkettgolv. En matta med gummiuderlag rekommenderar vi inte heller att ha på ett golv med golvvärme. Mattor med stickat underlag passar bra med de flesta golvmaterial och även med golvvärme. En separat halstopptyg under mattan skyddar golvet och håller mattan på plats.

Skötselråd

Alla mattor i denna produktkategorin är vattentvättbara. Små fläckar är lätta att torka bort med en fuktig, oluddande trasa. Annars räcker det att ta hand om mattan med regelbundet dammsugning och vädring. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robott-dammsugare eftersom borstar i de kan skada mattan och speciellt kantbandningar på mattan.

Flera modeller kan även måttbeställas enligt önskad längd. Det finns också stora storlekar.

Vill du ha hjälp med valet av korridormatta? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar lättskötta korridormattor till och med till din dörr.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133×195 cm, 133x195cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm, 80×50 cm, 80x50cm

Produktrecensioner

Du kanske också gillar …