Nietos Mönstrad Högmatta Naturvit

2190.00 kr4990.00 kr

Skapa mysig mjukhet i vardagsrummet med Nietos Mönstrad Hägmatta Naturvit. Inred ditt hem med diskreta och vackra pastelltoner och mönster som skapar en modern nomadkänsla.

Artikelnr: VAR-5162-luonnonvalkoinen-kuvio-kpl Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Nietos Mönstrad Högmatta Naturvit

Skapa mysig mjukhet i vardagsrummet med Nietos Mönstrad Högmatta Naturvit. Inred ditt hem med diskreta och vackra pastelltoner och mönster som skapar en modern nomadkänsla.

Välj en stor storlek som samlar soffgruppen i vardagsrummet till en vacker helhet eller en mindre matta som skapar mjukhet och hemtrevlighet i arbetsrummet. Prova Nietos Mönstrad Högmatta Naturvit även i sovrummet.

Dammsug och vädra mattan regelbundet, ta bort fläckar med en ren, fuktig trasa. För stora storlekar rekommenderar vi professionell tvätt.

  • mjuk
  • lossnar inte damm
  • vattentvättbar
  • trendig

Material: 100% polypropen

Längd på lugg: 25 mm

Vikt: 3,2 kg/m²

Skötselråd för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med en len munstycke enligt lugg, undvik onödvändigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa lugna drag, så lossnar smuts i lugget lättare. Användning av mattdammere eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Ta bort fläckar skonsamt med en fuktig, ren trasa när de är fräscha. De flesta högmattor är vattentvättbara, men onödvändigt tvättande ska undvikas. Vi rekommenderar professionell tvätt särskilt för stora mattor. Tvättar du mattan själv, använd inte en borste, det kan skada mattan. Kom ihåg att skölja mattan noggrant och torka på plan skyddat från solljus.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133×195 cm, 133x195cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner