Havana matta – svart

390.00 kr1190.00 kr

En matta med len yta är lättskött och praktisk räddning till hallen. Fin mönster och neutrala färger passar in i både modern och traditionell inredning. Flera storlekar.

Beskrivning

En matta med len yta är lättskött och praktisk och den passar in i hallen och köket. Dessutom passar mattan utmärkt in i barn- och husdjurfamiljens vardagsrum till exempel. Fin mönster och neutrala färger passar in i både modern och traditionell inredning.

Det stadiga underlaget håller mattan på plats. Dammsug och vädra mattan regelbundet, vattentvätt vid behov med högst 30 grader varmt vatten. Vi rekommenderar inte att ha mattan på golv med golvvärme.

  • lättskött
  • lossnar inte damm
  • vattentvättbar
  • Finns i flera storlekar
  • stadig underlag

Material: 100% polypropen, underlag av latex

Tjocklek på mattan: ungefär 6 mm

Vikt: 1,7 kg/m²

Tips på valet på mattan

Material på korridormattor är lättskötta och lena och de lossnar inte damm vilket gör dem passliga även för allergiker. Det finns även mattor med fast halstopp i vårt sortiment. Observera även golvmaterialet vid valet av korridormatta. Till exempel en matta med gummiuderlag är inte det bästa valet för parkettgolv. En matta med gummiuderlag rekommenderar vi inte heller att ha på ett golv med golvvärme. Mattor med stickat underlag passar bra med de flesta golvmaterial och även med golvvärme. En separat halstopptyg under mattan skyddar golvet och håller mattan på plats.

Skötselråd

Alla mattor i denna produktkategorin är vattentvättbara. Små fläckar är lätta att torka bort med en fuktig, oluddande trasa. Annars räcker det att ta hand om mattan med regelbundet dammsugning och vädring. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robott-dammsugare eftersom borstar i de kan skada mattan och speciellt kantbandningar på mattan.

Flera modeller kan även måttbeställas enligt önskad längd. Det finns också stora storlekar.

Vill du ha hjälp med valet av korridormatta? Kontakta oss via e-post info@nokohome.se, vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar lättskötta korridormattor till och med till din dörr.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133×190 cm, 133x190cm, 160×230 cm, 160x230cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm

Produktrecensioner