Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

- 30%

Hailuoto Lättskött Matta

1505.00 kr2345.00 kr

Hailuoto Lättskött Matta är en tidlös klassiker till alla utrymmen där man trivs. Mjuk färg och grafiskt mönster passar in i både modern och traditionell inredning.

  • Stilig
  • Bl.a. ull
  • Mjuk linne ton
  • Två storlekar: 160×230, 200×290

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Beskrivning

Hailuoto Lättskött Matta är diskret och stilig! 

Hailuoto Lättskött Matta är ett vackert och tidlöst val till alla utrymmen. Mattan passar in i både modern och traditionell inredning. Mattan har en tät yta, vilket är väldigt praktiskt i bruk. Fina mönstret i mattan dämpas av mjuk linne ton.

Hailuoto Lättskött Matta är tunn och lätt och lätt att hantera. Mattan passar såväl in i vardagsrummet vid soffgruppen som i köket. Mjuk linne ton är lätt att kombinera med resten av inredningen. Ränderna formar ett stiligt grafiskt mönster på mattan. Hailuoto Lättskött Matta är en klar och tidlös helhet som man inte blir trött på. Det finns två olika storlekar, välj en tillräckligt stor storlek för att skapa enhetlighet.

Mattan är gjord av polypropen, ullen ger mattan en naturlig mjuk och varm känsla. Mattan är vattentvättbar, fläckar kan torkas med en ren fuktig trasa. Tvätta mattan med svalt vatten, undvik onödvändig skurande. Torka på plan skyddat från solljus. Mattan kan vara halkig på golvet, använd ett halkskydd under mattan vid behov.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 68 % polypropen, 11 % polyester, 21 % ull, latex i underlaget
  • Färg: linne
  • Vikt: 1,45 kg/m2
  • Tjocklek: 4 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, planvattentvätt med svalt vatten vid behov.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via e-post info@nokohome.se så svarar vi gärna på frågor och hjälper till med valet av mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om ullmattor

Hos oss hittar du trendiga och naturliga ullmattor till paradplatsen i ditt hem. Ullmattor med enkla mönster och neutrala färger ät tidlösa och moderna. Färgglada ullmattor skapar en bohemisk känsla. Kombinera olika färger och storlekar med varandra för att skapa enhetlighet och lugn. Ullmattor fungerar i alla utrymmen, i vardagsrummet, sovrummet, barnrummet, hallen och köket. Ull känns varm och bekväm under fötterna. De flesta vävda ullmattor är även tvåsidiga. Det finns mattor till varje inredningsstil i vårt sortiment. Ullmattor finns i flera storlekar, även stor storlek.

Skötseltips för ull

Ull är en smutsavvisande material av naturen, vilket gör det till ett lättskött val till flera utrymmen. Oftast räcker endast vädring och regelbunden dammsugning för att ta hand om ullmattan. Tips: på vintern fräschar en snötvätt upp mattan. Undvik onödig vattentvätt. För fläckborttagning rekommenderas naturliga och fetthaltiga Marseille- eller galltvålar. Ullmatta är en ett brandsäkert val; ull fattar inte lätt eld och slocknar av sig själv. Ullmattor kan användas med golvvärme.

I början kan en ullmatta lossna lite ludd. Ytan blir tätare i bruk och dammet blir mindre. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt väft eller lugg, undvik onödig skurande. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Skaka inte mattan kraftigt, vädring och skonsam borstning räcker. Ull kan orsaka allergi.

Observera detta när du köper en ullmatta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss och en nyöppnad matta kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft och mattan kan vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Ullen våra tillverkare använder är mulesing-fritt och kommer från Indien, Storbritannien och Nya Zeeland.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.