Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

- 50%

Muru Viskosmatta

1245.00 kr1995.00 kr

Den sötaste Muru Viskosmatta! Grafiska linjer och mjuka färger gör mattan fräsch och modern.

  • Viskos
  • Till vardagsrummet
  • Mjuka toner
  • Tunn och lätt att hantera
  • Storlekar: 160×230 ja 200×290 cm

Beskrivning

Den sötaste Muru Viskosmatta!

Grafiska linjer och mjuka toner gör mattan fräsch och modern. På grund av söta färger och grafisk mönster på mattan passar den in i både modern och mer romantisk inredningsstil. Gråa toner skapar kontrast med rosa och terra. Kombinera mattan med takkrona och stilmöbler, eller använd den för att mjukna en annars modern och enkel inredning. Mattan passar speciellt bra in i vardagsrummet, vid soffgruppen. Välj en tillräckligt stor storlek för att skapa en enhetlig och tilltalande helhet. Muru Viskosmatta passar även in i gästrummet eller sovrummet. En mindre storlek piggar upp även barnrummet.

Färgerna på mattan är mjuka och brutna och mattan är lätt att kombinera med resten av inredningen.

Muru Viskosmatta är tunn och lätt att hantera. Dammsug och vädra mattan regelbudet. Vi rekommenderar professionell tvätt för mattan. Använd ett halkskydd under mattan vid behov.

Tekniska egenskaper

  • Material: 80 % viskos, 20 % akryl, latex i underlaget
  • Vikt: 1,3 kg/m²
  • Tjocklek: 7 mm
  • Färg: färgglad, grå, rosa, terra
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring. Professionell tvätt.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.