Månadens favorit: randig Tango bomullsmatta - spara 25 %!

Andi Högmatta

2490.00 kr3890.00 kr

Andi Högmatta är en tilltalande matta till paradplatsen i ditt hem.

  • Underbar mönster
  • Mjuk lugg
  • Lossnar ej damm
  • Vattentvättbar
  • Två storlekar: 160×230, 200×290

Beskrivning

Andi Högmatta fångar blicket i vardagsrummet.

Vacker nomad-mönster gör en tilltalande matta. Underbara färger är klassiska och tidlösa. Mjuk lugg känns fluffig och bekväm under fötterna. Denna högmatta passar in i både klassisk och modern inredning. Mattan piggar upp en annars ljus inredning och tillsätter lite krydda i en färggladare stil. Skapa en nypa jordenruntresenär-känsla i ditt hem med denna underbara livliga matta, som är som ett konstverk på golvet!

Vit bas är fräsch och låter andra färger lysa. Den vita basen är lätt melerad med ljus beige färg. Den röda tonen är kryddig och djup, blåa och gula toner kompletterar den vackra helheten. Andi Högmatta är ett smycke bland inredningen!

  • Material: 100% polypropen, jute och latex i underlaget
  • Färg: färgglad, vit, gul, röd
  • Tjocklek: 25 mm
  • Vikt: 2,25 kg/m²
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, planvattentvätt med högst 30 grader varmt vatten

Läs vår blogg för tips på hur du kan välja den rätta mattan för ditt hem! 

Mera inredningsispiration kan du hitta i våra sociala medier!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.