Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

- 30%

Silmu Rund Jutematta Natural

175.00 kr903.00 kr

Silmu Rund Jutematta Natural är ett perfekt val för trendmedveten inredare. Jutemattan kompletteras av vacker, flätad yta. Mattan passar in i både vardagsrummet och kontoret, prova även i torra toalettutrymmen!

  • Trendig
  • Naturmaterial
  • Flera storlekar
  • Vacker, flätad yta
  • Rund matta

 

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Beskrivning

Silmu Rund Jutematta Natural

Silmu Rund Jutematta Natural är ett perfekt val för trendmedveten inredare. Kombinera mattan med makrameprodukter och skapa riklig och bohemisk känsla i ditt hem. Jutemattan kompletteras av vacker, flätad yta. Mattan passar in i både vardagsrummet och kontoret, prova även i torra toalettutrymmen! Skapa tidlös inredning med Silmu Rund Jutematta Natural!

Naturlig och vacker ton på mattan passar in i såväl skandinavisk som i rikligare inredningsstil. För att skapa intresse och enhetlighet i utrymmet, kombinera olika produkter från samma kollektion. Kombinera mattan till exempel med jutetabletten.

Grova och naturliga naturfibermattor passar in i olika utrymmen. Jutemattor är som bäst i entrén och köket, men en kreativ inredare använder dem även i vardagsrummet. Naturliga mattor passar bra in i modern och skandinavisk stil, och kompletterar bohemisk inredning.

Tekniska egenskaper:

Material: 100% jute

Tjocklek: ca. 7 mm

Allmänt om naturfibermattor

Underbart grova och naturliga mattor till olika utrymmen. Naturfibermattorna är som bäst i entrén och köket, men en kreativ inredare använder dem även för att skapa en avslappnad atmosfär i vardagsrummet. Naturmaterial passar såväl  in i modern och skandinavisk, som i bohemisk stil. 

Naturfibermattor kan kännas lite hårda och ojämna i början, men fibrer mjuknar upp och blir slätare i bruk. Det finns även runda jutemattor och stora storlekar i kollektionen. 

Jute är en naturvänlig växtfiber, jute växer snabbt och behöver nästan inte alls gödsel vid odling. Jute som används i våra jutemattor odlas i Indien där mattorna också vävas. Dammsugning räcker oftast för att ta hand om en jutematta. Fläckar kan torkas med en mjuk borste. Blöta inte ner mattan om möjligt, vatten kan göra mattan hård. Jutemattor kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i bruk, mattan kan också vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften. Dammsugningspulver och matsoda neutraliserar dofter effektivt. 

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133cmpyöreä, 133cmrund, 160cmpyöreä, 160cmrund, 200cmpyöreä, 200cmrund, 90cmpyöreä, 90cmrund, Ø133 cm, Ø133cm, Ø160 cm, Ø160cm, Ø200 cm, Ø200cm, Ø90 cm, Ø90cm

Produktrecensioner

Allmänt om naturfibermattor

Naturfibermattor är härliga och grova mattor till olika utrymmen i hemmet. Naturfibermattor är som hemma i hallen och köket, och skapar en avslappnad inredning i utrymmena där man trivs. Naturmaterial passar såväl in i modern och skandinavisk stil som i rikligare och mer romantisk och bohemisk inredning.

Naturfibermattor kan i början kännas lite grova under fötterna, men fibrer blir mjukare i bruk. Fibrerna är antistatiska. Hos oss finns det även runda modeller och stora storlekar.

Skötseltips för naturfiber

Jute är en miljövänlig växtfiber, den växer snabbt och behöver knappt inget gödslingsmedel. Jute som används i våra mattor kommer från Indien, där mattorna också vävs. Oftast räcker dammsugning för att ta hand om en jutematta. Torkade fläckar kan borstas bort. Undvik onödig vätande, vatten kan göra mattan hård. Jutemattor kan ha en stark doft i början, doften försvinner i bruk och mattan kan vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften. Dammsugninspulver eller matsoda neutraliserar dofter effektivt.

Hampamattor är härliga och grova, men ändå mjuka under fötterna. Mattor tillverkas av hampaväxten. Hampa är ett hållbart material och den tål även lite fuktighet. En hampamatta kan användas på en inglasad terrass eller balkong, eller i hemvårdsrummet. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Undvik onödigt tvättande.

Sisalmattor tål slitning och fungerar även i offentliga utrymmen. Sisal är ett riktigt hållbart material, mattor tillverkas av sisalagave-växtens blad som används också i olika snören och rep. Sisal är ömtålig för fuktighet och därför som hemma inomhus. Vätan kan göra mattan ojämn och även krympa mattan. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Sisal kan orsaka allergi.

Naturliga kokosmattor tål bra slitning och fuktighet. Kokosmattor fungerar i entrén, hallen och hemvårdsrummet. I vårt sortiment finns till exempel kokosdörrmatta som kan användas utomhus. Korridormatta i fiskbensmönster kan beställas enligt egna mått.

Frågor om naturfibermattor? Kontakta vår kundtjänst på vardagarna kl 8-16 (050 566 9644) eller via epost info@nokohome.se, vi svarar gärna på frågor och hjälper till.

Betalningen går händigt även med delbetalning. Vi levererar beställningen till din dörr!