- 50%

Jenkka Bomullsmatta Svartvit

95.00 kr495.00 kr

Jenkka puuvillamatto sopii mummolatyyliin ja kesämökille. Perinteisessä räsymatossa on klassinen raitakuosi. Matosta on saatavilla useita kokoja.

  • Puuvillaa
  • Klassinen räsymatto
  • Useita kokoja: 60×90, 80×150, 80×200, 140×200
Artikelnr: VAR-5943-mustavalkoinen-kpl Kategorier: , , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Jenkka Bomullsmatta Svartvit är sommarens bästa matta! 

Traditionell Jenkka Bomullsmatta Svartvit är ett säkert val för avslappnad inredare. Svartvit trasmatta påminner om mormors stuga och lugna sommarmorgnar. Svartvit färg passar även in i modern inredningsstil för att skapa hemtrevlighet. Jenkka Bomullsmatta Svartvit fungerar till och med i sommarstugan eller bastustugan. Svarta och gråa toner på mattan fräschas av vitt färg, vilket gör mattan balanserad och neutral.

Jenkka Bomullsmatta Svartvit finns i flera storlekar, även liten storlek, som fungerar som dörrmatta på sommarstuga. Liten storlek passar utmärkt in i lekstugan också. De duktigaste kan till och med sy en kudde av mattan och använda den på en piknik på bryggan. Mellanstorlek fungerar vackert i rummen där man trivs och även köket. Mattan kompletteras av roliga fransar. Kolla mer inspiration för sommarhusinrednig här.

Dammsug och vädra mattan regelbundet. Vattentvätt med ljummet vatten vid behov, borsta skonsamt med en mjuk borste enligt ränderna, undvikt skurande. Skölj noggrant, häng på tork enligt ränderna, bort från solljus. Skaka inte mattan från kanterna. På sommarstugan brukar inomhus och utomhus blandas, mattan är tvåsidig vilket hjälper förlänga tiden mellan tvättarna.

Tekniska egenskaper

  • Material: 100% återvunnen bomull
  • Färg: svartvit
  • Vikt: 1,4 kg/m2
  • Tjocklek: 7 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov

Frågor på bomullsmattor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Kolla mer inredningsinspiration på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

140×200 cm, 140x200cm, 60×90 cm, 60x90cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.