- 25%

Pilke Matta Linne

517.50 kr1492.50 kr

Den mångsidiga och lättskötta Pilke Matta Linne är ett perfekt val för hallen eller inglasade balkongen. Det enkla och tydliga mönstret gör mattan stilig och tidlös.

  • Tidlös och enkel
  • Lättskött
  • Vattentvättbar
  • Flera färger
  • Flera storlekar: 120×170, 140×200, 160×230, 200×290, 80cm rulle

Beskrivning

Inred inomhus och utomhus med Pilke Matta Linne!

Den mångsidiga och lättskötta Pilke Matta Linne är ett perfekt val för hallen eller inglasade balkongen. Det enkla och tydliga mönstret gör mattan stilig och tidlös. Mattan passar in i både modern och mer traditionell inredning.

Prova Pilke Matta Linne under matbordet eller i hemvårdsrummet. Kom ihåg att välja en tillräckligt stor storlek under matbordet, som samlar bordet och stolarna till en vacker helhet. Materialet lossnar inte damm och den täta ytan är lätt att dammsuga och ta hand om. Pilke Matta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Små fläckar kan torkas bort med en fuktig trasa.

Den vackra linne tonen är lugn och lätt att kombinera med resten av inredningen. Mattan finns i flera färger och storlekar som passar in i hela hemmet.

Pilke Matta Linne skapar mys och inbjudande känsla även utomhus. Pilke Matta Linne fungerar på inglasade terrasser, sommarrum och andra skyddade utrymmen. Mattan är också ett utmärkt val för sommarstugan eller annat fritidsboende. Använd ett halkskydd under mattan vid behov.

Dammsug och vädra mattan regelbundet. Torka bort små fläckar med en fuktig trasa. Tvätta med svalt, 30 grader varmt vatten vid behov, torka plan.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 100% polypropen
  • Vikt: 1,5 kg/m²
  • Tjocklek: 5/10 mm
  • Skötselråd: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov.

Observera detta när du köper en matta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss. En nyöppnad matta kan alltså ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft. Mattan kan också vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

120×170 cm, 120x170cm, 140×200 cm, 140x200cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Du kanske också gillar …