Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

- 50%

Nauvo Lättskött Matta

745.00 kr1145.00 kr

Nauvo Lättskött Matta är en vacker matta till nästan alla utrymmen.

  • vattentvättbar
  • Lättskött
  • Två storlekar: 160×230, 200×290

Beskrivning

Nauvo Lättskött Matta har ett vackert blommigt mönster, blommor som inte tynar bort!

Nauvo Lättskött Matta har en tät och len yta. Mattan passar in i både modern och traditionell inredning. Mattan är lätt och tunn och lätt att hantera. Mattan passar speciellt bra in i entrén och köket under matbordet. Nauvo Lättskött Matta passar även in i en rymlig hall där dess vackra mönster kommer fram. Prova mattan också i vardagsrummet vid soffgruppen.

Vackra blåa och persika toner skapar en mjuk känsla. Mattan är ett utmärkt val för inredare som saknar lite färg bland en annars neutral inredning. Nauvo Lättskött Matta passar även för inredare som älskar färger och har dem redan överallt i deras hem. Välj en tillräckligt stor storlek för att samla möblerna till en vacker helhet.

Mattan är vattentvättbar. Fläckar kan torkas bort med en fuktig ren trasa. Mattan kan vara lite halkig på golvet, använd ett halkskydd under mattan vid behov.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 91 % polypropen, 9 % polyester, latex i underlaget
  • Färg: Blå, persika
  • Vikt: 1,13 kg/m2
  • Tjocklek: 3 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, planvattentvätt med svalt vatten.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om terrass- och entrémattor

Mycket gång, skor och smuts; entrén är en av de mest krävande utrymmena vad det gäller inredning. Vi har flera alternativ att välja emellan. Mjuk matta med luggyta känns bekväm under fötterna, en tjockare dörrmatta skyddar effektivare mot smuts. Dörrmattor har ett stadigt underlag som håller mattan på plats. Flera modeller kan även beställas enligt egna mått.

Stoppa smutsen redan på dörren med en utomhusmatta. En stilig dörrmatta ser också snygg ut.

En entrématta stoppar smutsen från att hamna vidare i huset. Mönstrad yta på entrémattor gömmer smutsen effektivt. Smuts och sand kan lätt dammsugas från mattan.

Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer entrématta. Trä- och parkettgolv är ömtåliga för fuktighet, till exempel mattor med latexunderlag släpper igenom fuktighet från skorna. Mattor med vinylunderlag släpper inte igenom fuktighet, men fuktighet kan kondenseras under mattan och därför är det viktigt att dubbelkolla golvets läge varje då och då. Golvvärme påverkar också valet av entrématta, täta latex- och vinylunderlag rekommenderas inte med golvvärme. Täck inte hela golvet med mattan eller välj ett mer poröst och andningsbart alternativ.

Ta hand om entrémattan med regelbunden dammsugning och vädring, undvik onödigt skakande. Tvätta mattan med ljummet vatten vid behov, undvik onödigt tvättande. Observera, att entrémattor med luggyta kan lossna lite damm i början.

Terrassmattor tål olika väder och är lättskötta mattor till både utomhus- och inomhusutrymmena, så som terrassen, köket, entrén eller hallen. Mattor har ett uv-skydd. Terrassmattor kan beställas enligt egna mått och de finns även i stora storlekar.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.