- 50%

Jasmin matta – korall

69.50 kr270.00 kr

Jasmin är en mångsidig matta med len yta, som passar in i vardagsrummet, badrummet samt toaletten. Den mjuka chenille-ytan känns bekväm under fötterna och halskydd-underlag håller mattan på plats. Det finns flera färger.

Beskrivning

Jasmin är en mångsidig matta med len yta, som passar in i vardagsrummet, badrummet samt toaletten. Den mjuka chenille-ytan känns bekväm under fötterna och halskydd-underlag håller mattan på plats.

Klara färger gör inredningen glad och fräsch, neutrala färger skapar tidlöshet och lugn. Mattan passar även in i barnrummet. Dammsug och vädra mattan regelbundet, tvätta med vatten vid behov.

  • färgglad
  • stadig underlag
  • badrum
  • toalett
  • barnrum

Material: 95% polyester, 5% viskos, underlag av latex

Tips på valet på mattan

Material på korridormattor är lättskötta och lena och de lossnar inte damm vilket gör dem passliga även för allergiker. Det finns även mattor med fast halstopp i vårt sortiment. Observera även golvmaterialet vid valet av korridormatta. Till exempel en matta med gummiuderlag är inte det bästa valet för parkettgolv. En matta med gummiuderlag rekommenderar vi inte heller att ha på ett golv med golvvärme. Mattor med stickat underlag passar bra med de flesta golvmaterial och även med golvvärme. En separat halstopptyg under mattan skyddar golvet och håller mattan på plats.

Skötselråd

Alla mattor i denna produktkategorin är vattentvättbara. Små fläckar är lätta att torka bort med en fuktig, oluddande trasa. Annars räcker det att ta hand om mattan med regelbundet dammsugning och vädring. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robott-dammsugare eftersom borstar i de kan skada mattan och speciellt kantbandningar på mattan.

Flera modeller kan även måttbeställas enligt önskad längd. Det finns också stora storlekar.

Vill du ha hjälp med valet av korridormatta? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar lättskötta korridormattor till och med till din dörr.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

120×160 cm, 120x160cm, 55×85 cm, 55x85cm, 75×160 cm, 75x160cm

Produktrecensioner