Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

- 40%

Elisabeth Viskosmatta Vit

234.00 kr1854.00 kr

Elisabeth Viskosmatta Vit är elegant. Klassiskt mönster kombinerad med fräscha och moderna toner passar in i olika inredningsstilar. Det finns flera storlekar och två underbara färgalternativ.

  • Viskos
  • Klassiskt mönster
  • Tunn och lätt
  • Flera storlekar: 67×110, Ø133, 135×195, 160×230, 200×290

Beskrivning

Elisabeth Viskosmatta Vit är ett stilmedvetet val!

Vackert, klassiskt mönster är höjdpunkten i Elisabeth Viskosmatta Vit. Elegant mönster syns vackert i den ljusbrytande luggen. Kort lugg är mjuk och sammetslen. Elisabeth Viskosmatta Vit är som bäst i vardagsrummet och sovrummet. Prova mattan modigt även i andra utrymmena. Färgerna på mattan är mjuka och trendiga, ljuvlig klar ton är lätt att kombinera med resten av inredningen. Vit ton är ett utmärkt val om man vill skapa ljus i utrymmet. Små storlekar fungerar väl till exempel bredvid sängen, den runda mattan passar perfekt in i köket. Elisabet Viskosmatta Vit finns även i stor storlek, en stor matta samlar möblerna till en vacker helhet.

Charma med mönster, pigga upp en annars enkel inredning med tilltalande mönster. Imponerande mönstrad matta fångar blicken i vardagsrummet. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Vi rekommenderar professionell tvätt för mattan. Använd ett halkskydd under mattan vid behov.

Tekniska egenskaper

  • Material: 73% viskos, 27% akryl, latex i underlag
  • Färg: vit
  • Vikt: 0,98 kg/m2
  • Tjocklek: 5 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring. Professionell tvätt.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via e-post info@nokohome.se så svarar vi gärna på frågor och hjälper till med valet av mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram! 

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

135 cm pyöreä, 135cmpyöreä, 135×195 cm, 135x195cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 67×110 cm, 67x110cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.