Silmu rund jutematta natural

250.00 kr1250.00 kr

En rund jutematta för en trendig inredare. Kombinera mattan med makrameprodukter och skapa en underbar boho-stil i utrymmet. Den vackra, flätade ytan kompletterar jutemattan. Prova mattan i vardagsrummet ellet kontoret, den lilla storleken passar även in i torra toa-utrymmen.

Beskrivning

Silmu rund jutematta natural är en rund jutematta som passar perfekt för en trendig inredningsstil. Du kan kombinera mattan med andra makrameprodukter för att skapa en härlig boho-atmosfär i ditt hem. Den vackra flätade ytan på mattan är en fin detalj som kompletterar jutemattan. Mattan passar bra både i vardagsrummet och på kontoret, och även i torra toalettutrymmen. Med en Silmu jutematta kan du dekorera ditt hem på ett sätt som ger det en tidlös stil.

  • trendig
  • naturmaterial
  • flera storlekar
  • vacker, flätad yta
  • rundmatta

Den naturliga och vackra färgtonen på mattan passar bra i både skandinavisk och personlig inredning. För att göra utrymmet mer intressant kan du kombinera olika mattor från samma kollektion. Du kan till exempel välja den runda jutetabletten som också finns i Silmu-kollektionen. Mattan är tillverkad av 100% jute och är 7 mm tjock.

Naturfibermattor är underbart grova och naturliga och passar bra i olika rum i ditt hem. Jutemattor är perfekta för entrén och köket, men en kreativ inredare kan använda naturfibermattor för att skapa en avslappnad atmosfär även i vardagsrummet. Naturmaterial passar bra i modern och skandinavisk stil, men också i lantromantisk eller bohemisk inredning.

Du kan läsa mer information om jute som material här.

Jute som material

Jute är en naturvänlig växtfiber eftersom den växer snabbt och inte behöver mycket gödsel vid odling. Jutemattor tillverkas vanligtvis i Indien där jute också odlas. För att ta hand om jutemattan kan du dammsuga den regelbundet och ta bort torkade fläckar med en borste. Undvik att vattna mattan om det inte behövs, eftersom den kan bli hård. Jutemattor kan ha en stark doft i början, men doften minskar med tiden. Om du vill neutralisera doften kan du sprida ut dammsugningspulver eller matsoda på mattan och låta det sitta i ett dygn innan du dammsuger bort det.

Om du har frågor om naturfibermattor kan du alltid kontakta kundtjänsten på Nokohome.se via e-postadressen info@nokohome.se . Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att välja den rätta mattan. Betalning går smidigt att göra även med avbetalning, och vi levererar din beställning direkt till din dörr!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133 cm pyöreä, 133cmpyöreä, 133cmrund, 160 cm pyöreä, 160cmpyöreä, 160cmrund, 200 cm pyöreä, 200cmpyöreä, 200cmrund, 90 cm pyöreä, 90cmpyöreä, 90cmrund

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev