Silmu Rund Jutematta Natural

250.00 kr550.00 kr

Silmu Rund Jutematta Natural är ett perfekt val för trendmedveten inredare. Jutemattan kompletteras av vacker, flätad yta. Mattan passar in i både vardagsrummet och kontoret, prova även i torra toalettutrymmen!

  • Trendig
  • Naturmaterial
  • Flera storlekar
  • Vacker, flätad yta
  • Rund matta

 

Beskrivning

Silmu Rund Jutematta Natural

Silmu Rund Jutematta Natural är ett perfekt val för trendmedveten inredare. Kombinera mattan med makrameprodukter och skapa riklig och bohemisk känsla i ditt hem. Jutemattan kompletteras av vacker, flätad yta. Mattan passar in i både vardagsrummet och kontoret, prova även i torra toalettutrymmen! Skapa tidlös inredning med Silmu Rund Jutematta Natural!

Naturlig och vacker ton på mattan passar in i såväl skandinavisk som i rikligare inredningsstil. För att skapa intresse och enhetlighet i utrymmet, kombinera olika produkter från samma kollektion. Kombinera mattan till exempel med jutetabletten.

Grova och naturliga naturfibermattor passar in i olika utrymmen. Jutemattor är som bäst i entrén och köket, men en kreativ inredare använder dem även i vardagsrummet. Naturliga mattor passar bra in i modern och skandinavisk stil, och kompletterar bohemisk inredning.

Tekniska egenskaper:

Material: 100% jute

Tjocklek: ca. 7 mm

Allmänt om naturfibermattor

Underbart grova och naturliga mattor till olika utrymmen. Naturfibermattorna är som bäst i entrén och köket, men en kreativ inredare använder dem även för att skapa en avslappnad atmosfär i vardagsrummet. Naturmaterial passar såväl  in i modern och skandinavisk, som i bohemisk stil. 

Naturfibermattor kan kännas lite hårda och ojämna i början, men fibrer mjuknar upp och blir slätare i bruk. Det finns även runda jutemattor och stora storlekar i kollektionen. 

Jute är en naturvänlig växtfiber, jute växer snabbt och behöver nästan inte alls gödsel vid odling. Jute som används i våra jutemattor odlas i Indien där mattorna också vävas. Dammsugning räcker oftast för att ta hand om en jutematta. Fläckar kan torkas med en mjuk borste. Blöta inte ner mattan om möjligt, vatten kan göra mattan hård. Jutemattor kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i bruk, mattan kan också vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften. Dammsugningspulver och matsoda neutraliserar dofter effektivt. 

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133 cm pyöreä, 133cmpyöreä, 133cmrund, 160cmpyöreä, 160cmrund, 200cmpyöreä, 200cmrund, 90 cm pyöreä, 90cmpyöreä, 90cmrund

Produktrecensioner