Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Ulpu Korridormatta Ljusgrå

450.00 kr1390.00 kr

Ulpu Korridormatta Ljusgrå är ett tidlöst val till entrén och hallen.

  • Lättskött
  • Vattentvättbar
  • Finns i flera färger
  • Flera olika storlekar: 80×150, 80×200, 80×250, 80×300, 133×195, 160×230

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Beskrivning

Ulpu Korridormatta Ljusgrå är en modern klassiker!

Vackert mönster gör denna matta. Ulpu är ett bra val för inredare som vill hitta en nypa annorlunda korridormatta för sitt hem. Stilig knoppdesign är klar, men ändå lugn. Designen består av mjuka böjda streck och grafiska linjer. Mattan kan lätt kombineras med både modern och traditionell inredning. Ulpu Korridormatta Ljusgrå är ett tidlöst val till entrén och hallen.

Det finns flera olika färger och storlekar. Tonen på mattan är vacker ljusgrå, men en skvätt vit för balans. Ljusgrå färg skapar stil i inredningen och fräschar upp atmösfären. Ulpu Korridormarra Ljusgrå passar speciellt bra bland annars neutral inredning. Välj storleken som bäst passar dig bland flera alternativer. Mellanstorlek passar även in i större utrymmen såsom förhallen, köket eller vardagsrummet. Prova kombinera olika färger och storlekar och skapa enhetlighet i ditt hem. Kom ihåg att välja en tillräckligt stor storlek, till exempel i hallen lönar det sig att välja en tillräckligt bred och lång matta.

Ulpu Korridormatta Ljusgrå är lättskött och vattentvättbar. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med ljummet, högst 30 grader varmt vatten vid behov. Undvik att vädra mattan ute i minus grader, underlaget kan gå sönder. Ytan på mattan känns bekväm under fötterna. Underlaget har ett fast halkskydd som håller mattan på plats.

Tekniska egenskaper

  • Material: 100% polypropen, underlag av latex
  • Färg: Ljusgrå
  • Vikt: 1,65 kg/m2
  • Tjocklek: 7 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133×195 cm, 133x195cm, 160×230 cm, 160x230cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.