Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Sienna lättskött matta – linne

390.00 kr1190.00 kr

Överraska med mönstrad matta! Venetsia passar speciellt in i entréutrymmen och köket. Lenytad matta är lättskött och passar även hos husdjursfamij.

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Artikelnr: VAR-5874-pellava-kpl Kategorier: , , , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Överraska med mönstrad matta! Venetsia passar speciellt in i entréutrymmen och köket. Lenytad matta är lättskött och passar även hos husdjursfamij.

Det stadiga underlaget håller mattan på plats. Dammsug och vädra mattan regelbundet, vattentvätt vid behov med högst 30 grader varmt vatten. Vi rekommenderar inte att ha mattan på golv med golvvärme.

  • fast halskydd på undersidan
  • vattentvättbar
  • lättskött
  • vacker mönster

Material: 100% polypropen, underlag av latex

Vikt: 1,7 kg/m²

Tjocklek: ungefär 7 mm

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133×190 cm, 133x190cm, 160×230 cm, 160x230cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm

Produktrecensioner


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.