Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Aatos Korridormatta Beige

450.00 kr890.00 kr

Aatos Korridormatta Beige är ett stiligt val till entrén och hallen.

  • Enkelt mönster
  • Vattentvättbar
  • Finns i flera färger
  • Flera olika storlekar: 80×150, 80×200, 80×250, 80×300

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Beskrivning

Aatos Korridormatta Beige är stilig!

Klart och enkelt mönster gör denna matta. Aatos Korridormatta Beige är ett bra val för inredare som vill skapa enkel och diskret stil till och med i hallen och korridorerna. Stiligt mönster är är modern och lugn. Mönstret består av mjuka ränder, som formar en vacker melerad yta. Mattan kan lätt kombineras med både modern och traditionell inredning. Aatos Korridormatta Beige är ett tidlöst val till entrén och hallen.

Mattan finns i flera olika färger och storlekar. Aatos Korridormatta Beige har en vacker beige ton med en nypa balanserande grått. Beige är en stilig inredningsfärg som passar in i olika stilar. Aatos Korridormatta Beige fungerar speciellt bra bland annars färgglad inredning, den lugnar ner andra färger. Du kan välja den rätta längden på mattan från vårt bredda sortiment. Kom ihåg att välja tillräckligt lång och bred matta till korridoren. Du kan även kombinera olika färger med varandra för att skapa enhetlighet i ditt hem.

Aatos Korridormatta Beige är lättskött och vattentvättbar. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt men ljummet, högst 30 grader varmt vatten vid behov. Undvik att vädra mattan ute i kallt väder, underlaget kan skadas. Mattan har en bekväm yta. Underlaget har ett fast halkskydd som håller mattan på plats.

Tekniska egenskaper

  • Material: 100% polypropen, underlag av latex
  • Färg: Beige
  • Vikt: 1,65 kg/m2
  • Tjocklek: 7 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.