Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

- 40%

Vappu Matta Färgglad

95.40 kr414.00 kr

Vappu är färgglad! Vackra ränder skapar en mysig och varm känsla. Mattan fungerar i olika utrymmen från toaletten till hemvårdsrummet.

  • Läckra färger
  • Tunn och lätt
  • Fast halkskydd
  • Vattentvättbar
  • Tre storlekar: 55×85, 75×160, 120×160

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Beskrivning

Vappu Matta Färgglad har läckra färgglada ränder!

Vappu Matta Färgglad är en matta för en som älskar färger. Mattan är tunn och lätt, latexbehandlingen i underlaget håller den bra på plats. Mattan har en len yta och den passar till exempel in i hallen, vardagsrummet, badrummet och toaletten. Mjuk chenilleyta känns bekväm under fötterna.

Vackra ränder på mattan har fått intryck av traditionella trasmattor. Underbara rosa och gula toner kompletteras av vitt och grått. Färgglad randmatta passar in i både modern och mer traditionell inredning. Föredrar du lite mer neutral inredning, kan en liten randmatta till exempel i badrummet vara en glad överraskning. Älskar du färger, kan du inreda alla rum med färgglada randmattor. Prova även i barnrummet.

Dammsug och vädra mattan regelbundet. Mattan är vattentvättbar, tvätta med ljummet, högst 30 grader varmt vatten vid behov. Vädra inte mattan ute i minusgrader, latexunderlaget kan skadas.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 95% polyester, 5% viskos, latex i underlaget
  • Vikt: 1,3 kg/m²
  • Tjocklek: 3-5 mm, kanterna ca 8mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

120×160 cm, 120x160cm, 55×85 cm, 55x85cm, 75×160 cm, 75x160cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.