Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Sommarstugans reatips

Sommaren är redan i full gång, så nu är det en bra tid att sätta sista handen vid sommarstugans inredning. Sommarrean kan vara ett utmärkt tillfälle att förnya exempelvis hela rummets stil. Man behöver dock inte alltid ändra hela inredningen, även små förändringar kan pigga upp hemmet eller stugan. Därför har vi sammanställt trevliga reatips för sommarstugan i denna artikel, med många olika produkter till hemmet som är billiga och lättillgängliga, även för bläddring på bryggan.

Billiga mattfynd för sommarstugan

Sommarrean erbjuder nu många olika mattor för alla hemmets utrymmen. Badrummet får snabbt och billigt ett lyft med en ny badrumsmatta. Välj en stil som passar dig, antingen piggt färgglad eller diskret tidlös. Ett klassiskt inslag i barnrummet är definitivt en bilmatta, som lockar barnen att leka och köra med småbilar. Hallen eller korridoren blir lättare att hålla ren med en lättskött och vattentvättbar gångmatta.

En matta kan vara hela inredningens blickfång. Välj djärvt starka färger och mönster för vardagsrumsmattan. För en tidlös inredning passar enfärgade och neutrala ryamattor utmärkt. Ryamattor är lätta att kombinera med både modern och traditionell inredning. De alltid moderna ullmattorna ger vardagsrummets inredning värme och hemtrevnad.

Bomullsmattor passar nästan alla hemmets utrymmen. I stugan är bomullsmattan som hemma, och exempelvis bastukammaren avslutas ofta med en mysig trasmatta. I vårt sortiment finns trevliga bomullsmattor billigt för både stugans och hemmets golv. Jutemattor hör också hemma i sommarstugan; en lagom grov jutematta är ett billigt och vackert alternativ exempelvis för hallen.

Inredningens reafynd

Förutom mattor finns det många trevliga inredningsprodukter på sommarrean. Inredningsrean erbjuder många produkter till halva priset. Utnyttja rean och pigga upp exempelvis vardagsrummet med nya ljusstakar och blomamplar. Lyktor skapar stämning under sensommarens mörka kvällar. Med lyktor kan du skapa en imponerande effekt genom att arrangera flera lyktor tillsammans.

En pläd är skön att svepa in sig i när sommarkvällarna blir kyliga. På terrassen kan du samla flera plädar i en korg, så att de finns lätt tillgängliga när de behövs. Personliga möbler ger inredningen intresse och karaktär. Ett litet bord kan fungera som avställningsyta och praktisk bas för blommor och andra saker. Utnyttja sommarstugans reatips även som somriga gåvor. På sommarrean hittar du exempelvis korgar, som är användbara i nästan alla hem.

Förutom dessa reatips finns det ett stort urval av andra billiga reavaror och fynd i vår webbutik. Besök oss för att utforska hela rea-sortimentet och göra trevliga fynd för både hemmet och stugan.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr