Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Sommarens populäraste bomullsmattor

Under sommaren är allt mer avslappnat, även inredningen. Underbara och traditionella bomullsmattor är sommarens ständiga favoriter. Oavsett om du inreder sommarstugan eller sommarstället ger bomullsmattor en somrig känsla även till inomhusmiljön. Med bomullsmattor kan du enkelt skapa en hemtrevlig och färgglad inredning. Vi har valt ut sommarens populäraste bomullsmattor, där det finns alternativ för varje sommarställe.

Trasmattan är en klassiker

Den traditionella trasmattan är en klassiker bland bomullsmattor. Trasmattor passar perfekt till färgstark och avslappnad lantlig stil, men kompletterar även vackert en modern inredning. För stugan och bastutugan är glada och färggranna bomullsmattor ett perfekt val. En färgglad trasmatta är lättskött, alla spår av användning syns inte i en färggrann matta. Om din stil är mer dämpad kan du välja en trasmatta även i svartvitt. Fransar avslutar trasmattornas avslappnade och bekymmerslösa utseende. Med trasmattor kan du billigt förändra hemmets utseende till somrigt.

Randig bomullsmatta är tidlös

En randig bomullsmatta är ett tidlöst val för alla hemmets rum. Den traditionella randig mattan är också ett bekymmerslöst val, eftersom de flesta bomullsmattor kan användas från båda sidor. Välj en modern enfärgad rand eller en mer traditionell mönstrad rand beroende på din stil. Välj en färg som är lätt att kombinera med resten av heminredningen. En randig bomullsmatta passar utmärkt även för sommarstugan som bas för en marin inredning.

Enfärgad bomullsmatta är stilren

En enfärgad bomullsmatta passar till en avskalad och skandinavisk inredning. En vit bomullsmatta är alltid ett säkert val. Du kan kombinera den enfärgade bomullsmattan med färgglada och randiga mattor medan helhetsintrycket ändå förblir lugnt. Enfärgade bomullsmattor passar både till stadslägenheten och sommarstugans golv. Du kan välja en stor matta på 160×230 cm till vardagsrummet och exempelvis en löpmatta på 80×250 cm till hallen.

Sommarens populäraste bomullsmattor ger en fräsch känsla till sommarstugan, men inget hindrar dig från att använda en glad och färggrann trasmatta året runt. De flesta bomullsmattor kan tvättas i vatten, så de är också praktiska i sommarstugans inredning. Du kan enkelt skapa en somrig inredning för hemmet eller stugan genom att lägga till andra textilier som passar till mattorna. Till exempel får du enkelt mjukhet och hemtrevnad i stugan och vardagsrummet med kuddar och filtar.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr