Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Sommaren är här! Skapa härlig balkonginredning ☀️

Sommaren har precis anlänt och det är äntligen dags att fixa balkongen och terrassen. Säsongen för balkong- och terrassinredning börjar alltså nu!

Utomhusinredning börjar såklart med städning. Första steget när man inreder balkongen: städa bort vinterns damm. Behöver brädfodringen kanske lagas? Tvätta terrassen väl och skydda den med olja. Vi är dock inte proffs på städning, du kan få närmare tips på städning och reparation från fackmän i branchen.

När städningen är gjort, kan du fokusera på det huvudsakliga, alltså ta en kopp kaffe och börja fundera på inredningsdrömmar. ☀️🌻

Natumaterial på balkongen

Om du väljer att ha naturmaterial i ett utomhusutrymme, observera att färger kan blekna i direkt solljus. Naturmaterial tålar inte väl fuktighet. Jute är ett bra val på torr, inglasad balkong.

Väderbeständiga mattor är ett bekymmerfritt val

Väderbeständiga polypropenmattor utan gummiunderlag är lätta och bekymmerfria val. Mattorna tålar fuktighet och har ett UV-skydd, vilket betyder att färgen bleknar inte i solljus. Matta utan gummiunderlag andas, fuktigheten stannar alltså inte kvar i mattan. Mattorna passar även in i öppna terrasser.

Färgen spelar roll! Blommor och matta – färgfläckar på balkongen

Balkonginredningen blomstrar när du väljer färg! Det är skönt att leka med färger i utomhusutrymmena, fast färger inte var din grej inomhus. Färgglada trasmattor skapar härlig känsla såsom hos mormor och påminner om barndomen. Obs! Färgerna på bomullsmattor kan bleknas ute i solen. Komplettera den färgglada sommarinredningen med ljuvliga sommarblommor!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr