Silmu rund jutetablett – natural

74.00 kr

Rund jutetablett för en trendig inredare. Kombinera jutetebletten med makrameprodukter och skapa en underbar boho-stil. Vacker, flätad yta kompletterar jutetabletten. Jutetablett ger dukningen en naturnära känsla.

Beskrivning

Rund jutetablett för en trendig inredare. Kombinera jutetabletten med makrameprodukter och skapa en underbar boho-stil i utrymmet. Vacker, flätad yta kompletterar jutetabletten. Jutetablett ger dukningen en naturnära känsla.

Den vackra och naturliga tonen passar såväl in i skandinavisk stil som i pikantare stil. Kombinera med mattor från samma kollektion, och skapa ett intressant utrymme. Dammsug och vädra mattan regelbundet, tvätta skonsamt på plan vid behov. Juteprodukter kan ha en stark doft i början men doften minskar med tid. Doften kan neutraliseras med att sprida damsugningspulver eller matsoda på mattan och lämna det på mattan i en dygns tid. Sedan dammsugs pulvret bort från mattan. Doften förstärks av fuktighet och därför rekommenderar vi inte att vädra mattan när det är fuktigt ute.

  • trendig
  • naturmaterial
  • rund tablett
  • vacker, flätad yta

Material: 100% jute

Ytterligare information

Vikt N/A
Storlek

40 cm pyöreä, 40cmpyöreä, 40cmrund

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev