Fri frakt för alla bestÀllningar över 490 kr! GÀller tills 3.6., ej hemleverans.

Höstens 2022 hem🍂

Även om sommaren pĂ„gor Ă€nnu, börjar man sĂ„ smĂ„ningon tĂ€nka pĂ„ kommande höst. Det börjar vara dags att uppdatera sommarhemmet inför de kallare vĂ€der. Man flyttar inonhus frĂ„n gĂ„rden, kvĂ€llarna blir mörkare och sommardagarnas lugn flyttar sig till bakgrunden nĂ€r vardagen sĂ€tter igĂ„ng. Det Ă€r dags att fundera pĂ„ höstinredning och trender.

Men hur kommer hem att se ut i höst och i vinter?

Naturmaterial fortsÀtter vara populÀra och mjuka toner ramar inredningen vackert. Det finns sÀkert kant i inredningen ocksÄ, vilket betyder att det kommer att finnas nÄgonting för alla. Skapa en hÄllbar bas för inredningen, inte allting behöver förnyas. Du kan skapa ny kÀnsla i hemmet med smÄ förÀndringar.

Vi hos Nokohome favoriserar personlighet pÄ ett tidlöst sÀtt. Ju bÀttre inredningsval hÄller tid, desto lÀttare Àr det att göra smÄ förÀndringar för olika Ärstiderna.

Du kan söka inspiration i princip var som helst. Du kan hitta inspiration i en kudde som du tycker Àr super vacker. FavoritfÀrg kan variera med humör, ett tips Àr att vÀlja fÀrger och material som tilltalar dig i inredningen.

Ibland rÀcker det att skaffa nya ljus pÄ bordet i vardagsrummet eller en ny mjuk matta i badrummet för att pigga upp inredningen. Lyktor skapar mjukt ljus i de mörka kvÀllar, och textilier skapar riklighet. PÄ höst Àr det tillÄtet att gömma sig frÄn mörker och kyla med att svepa en filt om sig.

Även mattor kan skapa vĂ€rme pĂ„ kyliga golv. En ullmatta kĂ€nns bekvĂ€m och mysig under fötterna. Fördel med ullmattor Ă€r förstĂ„s ocksĂ„ att de Ă€r lĂ€ttskötta, en egenskap som uppskattas speciellt i barn- och husdjursfamiljer.

FÀrger pÄverkar stort atmosfÀren i ett rum. En mjuk pastellton Àr lugn, men piggar upp inredningen ÀndÄ. Mjuka toner skapar klarhet, men i fall du vill ha lite kant i utrymmet, lÀgg till nÄgon intensiv fÀrg eller nÄgot starkt mönster för att skapa intresse i inredningen.

VÀrme i en augustikvÀll pÄminner oss om förfluten sommar, men klar och kÀrv höst vÀntar precis bakom blÄbÀrsskogen. Nu Àr det en bra stund för att samla ihop alla vÀnner, minnas förflutna sommar och rikta tankarna mot hösten.

LĂ€mna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr