Månadens favorit: randig Tango bomullsmatta - spara 25 %!

Heminredning med småpengar

Våren är på gång och sommaren börjar närma sig. Fast det mest inspirerande utrymmet att inreda precis nu är balkong och terrass samt andra utomhusutrymmen, är det fint att pynta lite inomhus också. Förändringar behöver inte vara stora, hela atmosfären kan förnyas med endast nya soffkuddar eller blommor till exempel. Heminredning med småpengar är ett lätt sätt att pigga upp hela hemmet.

Heminredning med småpengar, 4 tips

🌸 Vaser och krukor. Skaffa vaser och krukor som går bra ihop. Ställ ut snittblommor i en vas eller samla grönväxter till en fin helhet i vackra matchande krukor. En sammansättning är en fin detalj i inredningen, och växter till och med trivs i varandras närhet. Vaser och krukor är även vackra som individer. Olika vaser fångar blicken på en sommarlik balkong eller terrass.

🌸Små hyllor. Hyllor erbjuder både bas för fina sammansättningar och extra förvaringsplats. Prova hyllor till exempel i vardagsrummet eller sovrummet. I barnrummet kan de allra viktigaste varorna samlas på hyllan. Heminredning med småpengar är lätt och det kan till och med hjälpa dig nå ett mer praktiskt och funktionellt hem.

🌸Kuddar och filtar. Ändra på soffhörnan lite med nya kuddar och filtar. Du kan variera kuddar, och atmosfären, enligt årstiden. Välj din favoritfärg eller någon accentfärg. Kombinera enfärgade och mönstrade kuddar med varandra. Skapa intresse med att kombinera olika ytor och material. På sommar kan kuddarna erbjuda mysighet och riklighet i inredningen på en inglasad terrass. Filtar är nödvändiga även på sommar, speciellt på kyliga sommarkvällar är det härligt att svepa en filt om sig.

🌸Sidobord. Alltid nödvändiga. Det kan finnas flera sidobord hemma, de är lätta att flytta runt vid behov. Ett sidobord är praktiskt att ha i läshörnan. Ett sidobord kan flyttas till balkongen för fikastund. Sidobord fungerar också som extra avställningsyta, det är skönt att kunna ställa av småvaror på bordet när man kommer hem.

Fantasi hjälper till när man vill inreda med småpengar. Kom på nya sätt att använda varor som du redan har hemma, var modig. Gillar man att pyssla, kan man sy en kudde av en gammal trasmatta för att pigga upp ett sommarlikt mysrum. Ofta endast nya inredningstextilier skapar hemtrevlighet och värme i utrymmet. Heminredning med småpengar kan alltså vara roligt och inspirerande.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr