- 50%

Viima ullmatta vit/färgglad

375.00 kr1375.00 kr

Härlig och färgglad Pallas-ullmatta till den vackraste ställen i ditt hem. Pallas-ullmattan ges karaktär av olika naturvita ytor och vacker, färgglad bomullsväv. Det finns flera storlekar!

Artikelnr: VAR-5628-valkoinen-varikas-kpl Kategorier: , , Etiketter: , , , , , , ,

Beskrivning

Härliga Viima-ullmattan till den vackraste ställen i ditt hem. Pallas-ullmattan ges karaktär av olika naturvita ytor och vacker, färgglad bomullsväv. Inred ditt hem med färger eller pigga upp naturnära och neutrala inredningen med en färggladare matta! Kombinera mattan med naturnära makramé-produkter och skapa en trendig skandi-boho stil i vardagsrummet.

Varma, naturvita ullfransar och kulor ger karaktär till handvävda Viima-mattans yta. Basen på mattan är ljuvlig, färgglad bomullsväv där röda, gula, blåa och gröna toner kombineras vackert. Tilltalande, naturvita, flätade fransar gör kronan på helheten.

Naturlig ull är en smutsavvisande material och därför en ett lätt val för flera utrymmen. Ofta räcker det att ta hand om ullmattan endast med regelbunden vädring och dammsugning. Smuts som har torkat ut är lätt att borsta från mattan. Undvik gärna onödig vattentvätt. För fläckborttagning rekommenderar vi naturliga och fetthaltiga marseille- och galltvål.

Ullmatta är även ett brandsäkert val eftersom ull fattar inte lätt eld och den slocknar av sig själv. Ullmatta är ett passligt val även med golvvärme

I början kan ullmattan lossna lite ludd. Med bruk blir ytan på mattan tätare och dammet blir mindre. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt väft eller hög och undvik onödig skrapande. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar i munstycken kan skada mattan. Undvik att skaka mattan kraftigt, det räcker med vädring och borstning. Ull kan orsaka allergi. Kolla här för flera skötselråd för ullmattor.

Material: 60% ull, 40% bomull

Vikt: 1,5 kg/m2

Tjocklek: 4-14 mm

 

Observera detta vid köpet av en ullmatta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss vilket gör att en nyöppnad matta kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft och med att vädra mattan när det är torrt ute. Fuktighet kan förstärka doften.

Ull som våra tillverkare använder är mulesing-fritt och kommer från Indien, Storbritannien och Nya Zeeland.

Frågor på ullmattor? Kontakta vår kundtjänst via epost asiakaspalvelu@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar ullmattor till och med till din dörr!

Ytterligare information

Vikt N/A
Storlek

140×200 cm, 140x200cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 80×200 cm, 80x200cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev