- 60%

Suri Färgglad Ullmatta

700.00 kr2500.00 kr

Underbar Suri Färgglad Ullmatta till paradplatsen i ditt hem. Suri Färgglad Ullmatta är en glad, färggrann och avslappnad, men ändå presentabel matta till vardagsrummet.

Artikelnr: VAR-5389-varikas-kpl Kategorier: , , Etiketter: , , , , , ,

Beskrivning

Suri Färgglad Ullmatta

Underbar Suri Färgglad Ullmatta till paradplatsen i ditt hem. Suri Färgglad Ullmatta är en glad, färggrann och avspänd, men ändå presentabel matta till vardagsrummet. Inred ditt hem med färger eller välj en mer diskret alternativ.

Kombinera mattan med makrame-produkter och skapa trendig boho-stil i vardagsrummet. Prova mattan även på soffan. Dammsug och vädra mattan regelbundet, vattentvätt vid behov. Kolla skötseltips för ullmattor.

  • Trendig
  • Bohemisk stil
  • Ull

Material: 70% ull, 30% bomull

Vikt: 1,6kg/m2

Tjocklek: 6-12mm

Skötselråd för ull

Naturlig ull är en smutsavvisande material och därför ett lätt val för flera utrymmen. Ofta räcker  endast regelbunden vädring och dammsugning för vård. Smuts som har torkat ut är lätt att borsta bort från mattan. Skötseltips för ullmattor; på vinter kan man fräscha upp mattan med snötvätt. Undvik gärna onödig vattentvätt. För fläckborttagning rekommenderar vi naturliga och fetthaltiga marseille- och galltvål. Ullmatta är även ett brandsäkert val eftersom ull fattar inte lätt eld och den slocknar av sig själv. Ullmattor kan även användas på golvvärme.

I början kan en ullmatta lossna lite ludd, men i bruk blir ytan tätare och dammet blir mindre. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt väft eller hög och undvik onödig skrapande. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar kan skada mattan. Undvik att skaka mattan kraftigt, det räcker med vädring och skonsam borstning. Ull kan orsaka allergi. En ullmatta kräver vård såsom ullkläder. Ludd som lossnar från mattan kan klippas försiktigt med sax.

Observera detta vid köpet av en ullmatta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss och en nyöppnad matta kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft, du kan också vädra mattan ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Ull som våra tillverkare använder är mulesing-fritt och kommer från Indien, Storbritannien och Nya Zeeland.

Frågor på ullmattor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Kolla mer inredningsinspiration på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 80×200 cm, 80x200cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Du kanske också gillar …