- 25%

Kuura Ullmatta Vit

1012.50 kr3667.50 kr

Underbar Kuura Ullmatta Vit till paradplatsen i ditt hem! Kuura Ullmatta Vi har en stilig och elegant mönster, roliga tofsar kompletterar mattan. Ljus ton skapar lugn känsla i utrymmet.

Artikelnr: VAR-5817-valkoinen-kpl Kategorier: , , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Kuura Ullmatta Vit

Underbar Kuura Ullmatta Vit till paradplatsen i ditt hem! Kuura Ullmatta Vit har ett stiligt och elegant mönster, roliga tofsar kompletterar mattan. Ljus ton skapar lugn känsla i utrymmet.

Fast finska namnet på mattan syftar på vinter, är Kuura Ullmatta Vit en klassiker för varje säsong. Mattan passar speciellt bra in i sovrummet, vardagsrummet och andra rummen där man trivs.

Ull är smutsavvisande material av naturen och därför ett väldigt lättskött val. Dammsug och vädra mattan regelbundet. Kolla skötselråd för ullmattor här.

  • Vackert mönster
  • Stilig färg
  • Tilltalande

Material: 70% ull och 30% bomull

Vikt: 2 kg/m²

Tjocklek: 10-16 mm

Skötselråd för ull

Naturlig ull är en smutsavvisande material och därför ett lätt val för flera utrymmen. Ofta räcker  endast regelbunden vädring och dammsugning för vård. Smuts som har torkat ut är lätt att borsta bort från mattan. Skötseltips för ullmattor; på vinter kan man fräscha upp mattan med snötvätt. Undvik gärna onödig vattentvätt. För fläckborttagning rekommenderar vi naturliga och fetthaltiga marseille- och galltvål. Ullmatta är även ett brandsäkert val eftersom ull fattar inte lätt eld och den slocknar av sig själv. Ullmattor kan även användas på golvvärme.

I början kan en ullmatta lossna lite ludd, men i bruk blir ytan tätare och dammet blir mindre. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt väft eller hög och undvik onödig skrapande. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar kan skada mattan. Undvik att skaka mattan kraftigt, det räcker med vädring och skonsam borstning. Ull kan orsaka allergi. En ullmatta kräver vård såsom ullkläder. Ludd som lossnar från mattan kan klippas försiktigt med sax.

Observera detta vid köpet av en ullmatta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss och en nyöppnad matta kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft, du kan också vädra mattan ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Ull som våra tillverkare använder är mulesing-fritt och kommer från Indien, Storbritannien och Nya Zeeland.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

140×200 cm, 140x200cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 80×200 cm, 80x200cm

Produktrecensioner

Du kanske också gillar …