- 50%

Kaleo Ullmatta Mörkgrå

1475.00 kr2995.00 kr

Lyxig och mjuk yta på Kaleo Ullmatta Mörkgrå är som lena stransstenar vid havet. Naturliga och varma toner är trendiga och skapar hemtrevlighet. Mattan finns i tre olika toner. Även stor storlek!

Artikelnr: VAR-5339-tummanharmaa-kpl Kategorier: , , Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Kaleo Ullmatta Mörkgrå

Lyxig och mjuk yta på Kaleo Ullmatta Mörkgrå är som lena strandstenar vid havet. Naturliga och varma toner är trendiga och skapar hemtrevlighet. Mjuk Kaleo Ullmatta Mörkgrå fungerar som blickfång i vardagsrummet, i sovrummet skapar mattan stil och lyx.

Dammsug och vädra mattan regelbundet. Professionell vattentvätt på plan. Kolla skötselråd för ullmattor.

  • Tilltalande
  • Ull
  • Även stor storlek
  • Naturmaterial
  • Trendig

Material: 70% ull, 20% bomull, 10% polyester

Vikt: 4,5 kg/m2

Skötselråd för ull

Naturlig ull är en smutsavvisande material och därför ett lätt val för flera utrymmen. Ofta räcker  endast regelbunden vädring och dammsugning för vård. Smuts som har torkat ut är lätt att borsta bort från mattan. Skötseltips för ullmattor; på vinter kan man fräscha upp mattan med snötvätt. Undvik gärna onödig vattentvätt. För fläckborttagning rekommenderar vi naturliga och fetthaltiga marseille- och galltvål. Ullmatta är även ett brandsäkert val eftersom ull fattar inte lätt eld och den slocknar av sig själv. Ullmattor kan även användas på golvvärme.

I början kan en ullmatta lossna lite ludd, men i bruk blir ytan tätare och dammet blir mindre. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt väft eller hög och undvik onödig skrapande. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar kan skada mattan. Undvik att skaka mattan kraftigt, det räcker med vädring och skonsam borstning. Ull kan orsaka allergi. En ullmatta kräver vård såsom ullkläder. Ludd som lossnar från mattan kan klippas försiktigt med sax.

Observera detta vid köpet av en ullmatta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss och en nyöppnad matta kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft, du kan också vädra mattan ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Ull som våra tillverkare använder är mulesing-fritt och kommer från Indien, Storbritannien och Nya Zeeland.

Frågor på ullmattor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Kolla mer inredningsinspiration på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

140×200 cm, 140x200cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.