Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Vuono lättskött matta – linne

129.00 kr1790.00 kr

En matta med len yta är lättskött och praktisk och den passar in i hallen och köket. Dessutom passar mattan utmärkt in i barn- eller husdjurfamiljens vardagsrum till exempel. Finns i flera storlekar och äver i rund form.

Beskrivning

En matta med len yta är lättskött och praktisk och den passar in i hallen och köket. Dessutom passar mattan utmärkt in i barn- eller husdjurfamiljens vardagsrum till exempel. Neutrala och tidlösa färger passar in i både modern och traditionell inredning.

Det stadiga underlaget håller mattan på plats. Dammsug och vädra mattan regelbundet, vattentvätt vid behov med högst 30 grader varmt vatten. Vi rekommenderar inte att ha mattan på golv med golvvärme.

  • lättskött
  • lossnar inte damm
  • vattentvättbar
  • även i rund form

Material: 100% polypropen, underlag av latex

Tjocklek på mattan: ungefär 6 mm

Vikt: 1,7 kg/m²

Tips på valet på mattan

Material på korridormattor är lättskötta och lena och de lossnar inte damm vilket gör dem passliga även för allergiker. Det finns även mattor med fast halstopp i vårt sortiment. Observera även golvmaterialet vid valet av korridormatta. Till exempel en matta med gummiuderlag är inte det bästa valet för parkettgolv. En matta med gummiuderlag rekommenderar vi inte heller att ha på ett golv med golvvärme. Mattor med stickat underlag passar bra med de flesta golvmaterial och även med golvvärme. En separat halskydd under en vävd matta skyddar golvet från slitning och håller mattan på plats.

Skötselråd

Alla mattor i denna produktkategorin är vattentvättbara. Små fläckar är lätta att torka bort med en fuktig, oluddande trasa. Annars räcker det att ta hand om mattan med regelbundet dammsugning och vädring. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robott-dammsugare eftersom borstar i de kan skada mattan och speciellt kantbandningar på mattan.

Flera modeller kan även måttbeställas enligt önskad längd. Det finns också stora storlekar.

Vill du ha hjälp med valet av korridormatta? Kontakta oss via e-post info@nokohome.se, vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av mattan.

Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar lättskötta korridormattor till och med till din dörr.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133cmpyöreä, 133×190 cm, 133x190cm, 160cmpyöreä, 160×230 cm, 160x230cm, 200cmpyöreä, 200×285 cm, 200x285cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm, 80×350 cm, 80x350cm, 80×400 cm, 80x400cm, 80×50 cm, 80x50cm, Ø133 cm, Ø133cm, Ø160 cm, Ø160cm, Ø200 cm, Ø200cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.