Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

- 40%

Ruutu matta – ljusgrå

39.00 kr1350.00 kr

En vacker modern klassiker till de mest krävande utrymmen i hemmet. Det lättskötta materialet passar även in i inglasad balkong eller terrass. Vattebtvättbar, lossnar ej damm. Det finns flera olika storlekar och färger, du kan även beställa mattor från korridormattrullen enligt dina egna mått.

Beskrivning

En matta till alla hem! En lättskött och vattentvättbar matta till alla utrymmen i hemmet. Den klara bårdmönstern ger mattan attityd, och de neutrala färgerna är lätta att kombinera med resten av inredningen. Mångsidig sortiment av färger och storlekar.

Dammsug och vädra mattan regelbundet, tvätta med vatten vid behov.

Mattan kan vara lite hal, och därför rekommenderar vi att ha en halstopptyg under mattan.

  • flera storlekar och färger
  • UV-skyddad
  • lättskött
  • vattentvättbar

Material: 100% polypropen

Tjocklek på mattan: 6-7 mm

Vikt på mattan: 1,42 kg/m²

Tips!

  1. Ett utmärkt val för under matbordet, fläckarna kan lätt torkas bort med en fuktig trasa.
  2. I hallen, låt smutsen torka först och sedan dammsug mattan.
  3. I vardagsrummet där man går mycket, använd ett halskydd under mattan.
  4. En lättskött matta fungerar även utomhus, skräp är lätt att sopa upp från denna lena matta.

Tips på valet på mattan

Material på korridormattor är lättskötta och lena och de lossnar inte damm vilket gör dem passliga även för allergiker. Det finns även mattor med fast halstopp i vårt sortiment. Observera även golvmaterialet vid valet av korridormatta. Till exempel en matta med gummiuderlag är inte det bästa valet för parkettgolv. En matta med gummiuderlag rekommenderar vi inte heller att ha på ett golv med golvvärme. Mattor med stickat underlag passar bra med de flesta golvmaterial och även med golvvärme. En separat halskydd under en vävd matta skyddar golvet från slitning och håller mattan på plats.

Skötselråd

Alla mattor i denna produktkategorin är vattentvättbara. Små fläckar är lätta att torka bort med en fuktig, oluddande trasa. Annars räcker det att ta hand om mattan med regelbundet dammsugning och vädring. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robott-dammsugare eftersom borstar i de kan skada mattan och speciellt kantbandningar på mattan.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

120×170 cm, 120x170cm, 140×200 cm, 140x200cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm

Produktrecensioner


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.