Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Otava korridormatta – silver

120.00 kr1090.00 kr

En traditionell korridormatta med diskret mönster. Alla basfärger som Anton-matta finns i är lätta att kombinera med resten av inredningen. Det finns flera färgalternativer och flera storlekar. Finns äver i rund form och kan måttbeställas enligt egna mått.

Beskrivning

En traditionell korridormatta till hallen med diskret mönster. Alla basfärger som Anton-matta finns i är lätta att kombinera med resten av inredningen.

Den mjuka bukleytan känns bekväm under fötterna och det täta underlaget håller mattan på plats.

Små fläckar är lätta att torka bort med en fuktig, oluddande trasa. Annars räcker det att ta hand om mattan med regelbundet dammsugning och vädring. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robott-dammsugare eftersom borstar i de kan skada mattan och speciellt kantbandningar på mattan. Vi rekommenderar inte att ha mattan på golv med golvvärme. Undvik att vädra mattan ute på kall väder, underlaget kan försköra.

  • hållbart underlag
  • lättskött
  • vattentvättbar
  • flera storlekar och färger
  • lossnar inte damm
  • rund matta

Material: 100% polypropen

Tjocklek på mattan: 7 mm

Vikt på mattan: 1.6 kg/m²

 

 

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133 cm pyöreä, 133cmpyöreä, 133cmrund, 133×195 cm, 133x195cm, 160×230 cm, 160x230cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm, 80×50 cm, 80x50cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.