Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Toscana – kortluggad högmatta vit

4290.00 kr

Enkel och fin vit högmatta!

Diskret ton och vacker geometrisk mönster ger mattan en stilig känsla. Toscana Högmatta Vit är som bäst bland skandinavisk inredning, men passar hur bra som helst även med klassisk inredning.

  • stilig
  • lättskött
  • vattentvättbar
  • mjuk vit ton
  • storlekar 160×230, 200×290 cm

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Artikelnr: VAR-5905-valkoinen-kpl Kategorier: , , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Enkel och fin vit högmatta!

Diskret ton och vacker geometrisk mönster ger mattan en lyxig känsla. Toscana Högmatta Vit är som bäst bland skandinavisk inredning, men passar hur bra som helst även med klassisk inredning.
Vit högmatta är alltid ett stiligt val till exempel för vardagsrummet. Kombinera med Felicia-matta i samma ton, i fall du vill ha två olika mattor i samma utrymme fast i likadana toner.

Kortluggad matta är lättskött och passar bra för till exempel barnfamiljer. Ytan på mattan har en vacker tredimensionell mönster. Dammsug och vädra mattan regelbundet. Vattentvätt med ljummet vatten vid behov. Torka på plan.

Tekniska uppgifter

  • Material: 50% polyester, 50% polypropen
  • Vikt: 2,65 kg/m²
  • Höjd på lugg: 9 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, planvattentvätt vid behov.

Relaterade produkter

Vi rekommenderar halkskydd under mattan speciellt för barn- och husdjursfamiljer. Observera golvmaterialet när du väljer halkskydd.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133x190cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.