Riva Högmatta Vit

2690.00 kr5990.00 kr

Riva Högmatta Vit är en kortluggig högmatta till alla utrymmen där man trivs. Enkelt och stiligt mönster ger mattan en klassisk känsla. Det finns två olika färger och två olika storlekar.

  • Lättskött
  • Vattentvättbar
  • Två färger
  • Storlekar 160×230 ja 200×290
Artikelnr: VAR-6126-valkoinen-kpl Kategorier: , , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Riva Högmatta Vit skapar mjukhet i vardagsrummet!

Vackert och enkelt mönster gör Riva Högmatta Vit stilig. Mattan är som bäst i vardagsrummet eller sovrummet. Vackra vågmönster på mattan skapar livlig känsla i den annars enkla mattan. Riva Högmatta Vit passar in i både traditionell och modern inredning. Riva är ett vackert komplement till ett skandinaviskt hem, men är som hemma också bland traditionell inredning. Mjuk vit ton är vacker och lätt att kombinera med andra färger.

Välj tillräckligt stor storlek för att skapa lugn och enhetlig känsla i utrymmet. Vill du skapa enhetlig känsla genom hela hemmet, är till exempel Felicia -matta en bra match med Riva.

Tekniska egenskaper

  • Material: 50% polyester, 50% polypropen
  • Vikt: 2,65 kg/m2
  • Tjocklek: 12 mm
  • Vård: Dammsug och vädra mattan regelbundet, vattentvätt vid behov med högst 30 grader varmt vatten.

Skötselråd för högmattor  

Dammsug högmattan regelbundet med en len munstycke enligt lugg, undvik onödvändigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa lugna drag, så lossnar smuts lättare. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Ta bort fläckar skonsamt med en fuktig, ren trasa när de är fräscha. De flesta högmattor är vattentvättbara, men onödvändigt tvättande ska undvikas. Vi rekommenderar professionell tvätt särskilt för stora mattor. Tvättar du mattan själv, använd inte en borste, det kan skada mattan. Kom ihåg att skölja mattan noggrant och torka på plan skyddat från solljus. 

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via e-post info@nokohome.se så svarar vi gärna på frågor och hjälper till med valet av mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 240×340 cm, 240x340cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.