Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Karaz Orientalisk Matta

1190.00 kr4290.00 kr

Karaz Orientalisk Matta är en stilig och klassisk matta till vardagsrummet.

  • Underbart mönster
  • Kort Lugg
  • Vattentvättbar

Beskrivning

Karaz Orientalisk Matta fångar blicken i vardagsrummet!

Det vackra och tidlösa orientaliska mönstret spelar huvudrollen i denna matta. Stiliga och alltid trendiga färger finslipar denna annars klassiska matta. Röda, blåa och beige toner är lätt att kombinera med resten av inredningen. Mattan är som hemma i vardagsrummet vid soffgruppen, prova den också till exempel i kontoret.

Mattan finns i flera storlekar. Kom ihåg att välja en tillräckligt stor storlek för öppnare intryck. En stor matta är tilltalande och samlar möblerna till en fin helhet. Karaz Orientalisk Matta finns i stor storlek 200×280 samt mindre mellanstorlekar. Den lilla storleken 100×150 fungerar utmärkt i kontoret eller hallen.

Mattan kompletteras av roliga, korta fransar. Karaz Orientalisk Matta har kort lugg och den kan vattentvättas.

Dammsug och vädra mattan regelbundet. Vattentvätt med 30 grader varmt vatten vid behov. Torka på plan. Torka möjliga fläckar med en ren och fuktig trasa.

Kolla också andra orientaliska mattor i vårt sortiment här.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 100% polyester, jute och latex i underlaget
  • Färg: röd, blå, beige
  • Vikt: 2,3 kg/m²
  • Tjocklek: 11 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring. Vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov. Torka på plan.
  • Tillverkningsland: Egypten

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

100×150 cm, 100x150cm, 140×190 cm, 140x190cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×280 cm, 200x280cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.