Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

- 30%

Gobi kortluggig matta beige

455.00 kr1435.00 kr

Har inredaren i dig alltid beundrat imponerande inredning i gamla slott? En nypa romantik skapar värme och känsla även bland modern inredning.

 • stilig klassiker
 • lättskött och lossnar ej damm
 • vattentvättbar
 • flera storlekar, två färger
 • till vardagsrummet, till sovrummet

Beskrivning

Har inredaren i dig alltid beundrat imponerande inredning i gamla slott? En nypa romantik skapar värme och känsla även bland modern inredning. Vackert och klassiskt mönster är tidlöst, men samtidigt trendigt.

Det traditionella mönstret i Gobi-matta är perfekt att kombinera med annars enkel inredning. Fint mönster skapar ståtlighet och intresse i vardagsrummet eller sovrummet. Orientalisk mönster ger inredningen även lite kryddighet.

Var modig och välj så stor matta som möjligt för att mjuka upp soffgruppen i vardagsrummet. En stor matta samlar möblerna till en stilig helhet och gör utrymmet lugn och inbjudande. I ett stort utrymme kan du skapa intresse med att kombinera en fyrkantig matta en med en rund matta. Vill du ha en matta under ett runt matbord, kom ihåg att välja tillräckligt stor storlek

 • stilig klassiker
 • lättskött och lossnar ej damm
 • vattentvättbar
 • flera storlekar, även runda mattor: 140×200, 160×245, 200×290, ∅133, ∅160, ∅200
 • beige färg
 • till vardagsrummet, till sovrummet

Dammsug och vädra mattan regelbundet, vattentvätt med ljummet vatten vid behov. Torka på plan. Ta bort små fläckar med en fuktig trasa när de är fräscha. Gnugga inte mattan. Vi rekommenderar inte användning av robottdammsugare med denna matta.

Material: 100% polypropen

Vikt: 1,9 kg/m²

Tjocklek: 8 mm

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133 cm pyöreä, 133cmpyöreä, 140×200 cm, 140x200cm, 160 cm pyöreä, 160cmpyöreä, 160×245 cm, 160x245cm, 200 cm pyöreä, 200cmpyöreä, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.