Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Deco Högmatta Naturvit

2190.00 kr3490.00 kr

Deco Högmatta Naturvit passar in i alla utrymmen där man trivs.  Modernt och stiligt bågmönster skapar en klassisk känsla.

  • Lättskött och vattentvättbar
  • Vackert bågmönster
  • Storlekar 160×230 ja 200×290

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Artikelnr: VAR-6333-luonnonvalkoinen-kpl Kategorier: , , , Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Deco Högmatta Naturvit skapar mjuk känsla i vardagsrummet!

Deco Högmatta Naturvit med modernt och trendigt bågmönster är stilig och trendig. Mattan är som hemma i vardagsrummet och sovrummet. Mattan passar in i både modern och mer traditionell inredning. Deco Högmatta Naturvit är en vacker inredningsdetalj i ett skandinaviskt hem, och fräschar upp annars traditionell inredning. Mjuk och varm naturvit ton är vacker och lätt att kombinera med resten av inredningen. Kom ihåg att välja en tillräckligt stor storlek för att skapa lugn och enhetlig känsla.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 40% polyester, 60% polypropen, jute och latex i underlaget
  • Färg: naturvit
  • Vikt: 1,75 kg/m2
  • Tjocklek: 13 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 3o grader varmt vatten vid behov.

Skötselråd för högmattor 

Dammsug högmattan regelbundet med en len munstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa lugna drag, så lossnar smuts lättare. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Ta bort fläckar skonsamt med en fuktig, ren trasa när de är fräscha. De flesta högmattor är vattentvättbara, men onödigt tvättande ska undvikas. Vi rekommenderar professionell tvätt särskilt för stora mattor. Tvättar du mattan själv, använd inte en borste, det kan skada mattan. Kom ihåg att skölja mattan noggrant och torka på plan skyddat från solljus. 

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.