Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Asha Orientalisk Matta

2990.00 kr4690.00 kr

Asha Orientalisk Matta är lugn och stilig. Vackert klassiskt mönster passar in i både modern och mer traditionell inredning.

  • Underbart mönster
  • Kort lugg
  • Vattentvättbar

Beskrivning

Asha Orientalisk Matta är mystisk

Det vackra mönstret i Asha Orientalisk Matta skapar en tidlös och klassisk känsla. Matta med kort lugg fungerar utmärkt i vardagsrummet. Mattan fungerar också i andra utrymmena där man trivs, såsom sovrummet. Basfärgen på mattan är vacker beige, mjuk brun ton skapar värme, blå-grå ton är en fräsch kontrast. Mattan är lätt att kombinera med andra färger i inredningen. Persien-aktig matta passar in i både modern och mer traditionell inredning. Mattan finns i två stora storlekar.

Mönstrade Asha Orientalisk Matta kompletteras av roliga korta fransar.

Dammsug och vädra mattan regelbundet. Torka möjliga fläckar med en ren fuktig trasa. Planvattentvätt med 30 grader varmt vatten vid behov, undvik onödig skurande.

Kolla också andra orientaliska mattor i vårt sortiment här.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 100% polyester
  • Färg: beige
  • Vikt: 2,3 kg/m²
  • Tjocklek: 11 mm
  • Tillverkningsland: Egypten
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov, torka på plan.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

160×235 cm, 160x235cm, 200×280 cm, 200x280cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om högmattor

Mjuka och inbjudande högmattor fungerar i alla utrymmen där man trivs. Neutrala färger, såsom vitt och grått passar in i skandinavisk inredningsstil. Starka färger och mönster däremot skapar lite kantighet bland annars enkel inredning. I vårt sortiment hittar du allting från tjocka och lyxiga högmattor till kortluggade och lätta viskosmattor. Välj den som passar bäst in i ditt hem! Det finns även runda modeller och jättestora storlekar hos oss.

Så väljer du en högmatta

Kortluggade viskosmattor, till exempel Isabella, Carla, Fiia och Adele reflekterar vackert ljus. Ytan på mattorna är mjuk och silkeslen och toner på mattorna har lite livlighet och variation enligt luggen. Mattorna är i regel lätta och fungerar i alla utrymmen där man trivs. Viskos är ett känsligt material och ömtåligt för fuktighet. Tunga möbler kan lämna ett avtryck på den mjuka luggytan. Textil- eller mattskyddsmedel rekommenderas för högmattor, det underlättar renhållandet. Observera att även ren vatten kan lämna ett spår på mattan.

Kortluggade mattor, till exempel Pouta, Kide och Sofia är lättskötta högmattor till olika utrymmen. Mattorna känns mjuka och bekväma under fötterna och de lossnar inte damm. Tjocka högmattor, till exempel Darla och Kuura är härliga och inbjudande. Prova en stor högmatta i sovrummet för att skapa lyxig hotellkänsla, eller en rund modell i torra toaletturymmena. Våra högmattor lossnar inte damm och är således passliga även för allergiker. Mattorna har en poröst och andningsbart underlagsmaterial och de kan användas med golvvärme.

Skötseltips för högmattor

Dammsug högmattan regelbundet med ett lent mattmunstycke enligt lugg, undvik onödigt skurande. Tips! Dammsug mattan med långa, lugna drag för att lättare få bort smuts. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. Torka möjliga fläckar genast när de är färska. Högmattor är i regel vattentvättbara, men onödigt tvättande bör undvikas. Vi rekommenderar professionell vattentvätt för högmattor. Tvättar du mattan hemma, kom ihåg att inte använda en borste för att undvika skada luggen.