- 50%

Tikken Rund Jutematta Naturvit

225.00 kr1095.00 kr

Rund, ljus jutematta för en trendig inredare. Vacker, flätad yta kompletterar naturliga jutemattan. Prova mattan i vardagsrummet ellet kontoret, den lilla storleken passar även in i torra toa-utrymmen. Det finns flera storlekar.

Det finns även en rund jutetablett i kollektionen.

  • trendig
  • naturmaterial
  • flera storlekar
  • vacker, flätad yta
  • rundmatta

Beskrivning

Tikken Rund Jutematta Natural

Naturlig Tikken Rund Jutematta Natural för en trendig inredare. Kombinera mattan med andra naturmaterial för att skapa naturlig, enhetlig och modern stil i ditt hem. Jutemattan kompletteras av vacker, flätad yta. Prova mattan i vardagsrummet ellet kontoret, den lilla storleken passar även in i torra toalettutrymmena.

Vacker och naturlig ton passar in i såväl skandinavisk som i rikligare stil. Skapa intresse och enhetlighet i utrymmet med att kombinera produkter från samma kollektion. Kombinera mattan med jutetablett. Varje jutematta är en idivid, ton och storlek på mattor kan variera lite.

Dammsug och vädra mattan regelbundet, skonsam planvattentvätt vid behov. Juteprodukter kan ha en stark doft i början, men doften försvinner med tid. Doften kan neutraliseras med dammsugningspulver eller matsoda. Låt pulvret påverka i en dygns tid och dammsug. Fuktighet kan förstärka doften och därför rekommenderar vi inte att vädra mattan ute i fuktig luft.

Tekniska egenskaper:

Material: 100% jute

Tjocklek: 7 mm

Allmänt om naturfibermattor

Underbart grova och naturliga mattor till olika utrymmen. Naturfibermattorna är som bäst i entrén och köket, men en kreativ inredare använder dem även för att skapa en avslappnad atmosfär i vardagsrummet. Naturmaterial passar såväl  in i modern och skandinavisk, som i bohemisk stil. 

Naturfibermattor kan kännas lite hårda och ojämna i början, men fibrer mjuknar upp och blir slätare i bruk. Det finns även runda jutemattor och stora storlekar i kollektionen. 

Jute är en naturvänlig växtfiber, jute växer snabbt och behöver nästan inte alls gödsel vid odling. Jute som används i våra jutemattor odlas i Indien där mattorna också vävas. Dammsugning räcker oftast för att ta hand om en jutematta. Fläckar kan torkas med en mjuk borste. Blöta inte ner mattan om möjligt, vatten kan göra mattan hård. Jutemattor kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i bruk, mattan kan också vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften. Dammsugningspulver och matsoda neutraliserar dofter effektivt. 

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133 cm pyöreä, 133cmpyöreä, 133cmrund, 160 cm pyöreä, 160cmpyöreä, 160cmrund, 200 cm pyöreä, 200cmpyöreä, 200cmrund, 90 cm pyöreä, 90cmpyöreä, 90cmrund

Produktrecensioner