- 50%

Tikken rund jutematta naturvit

225.00 kr1095.00 kr

Rund, ljus jutematta för en trendig inredare. Vacker, flätad yta kompletterar naturliga jutemattan. Prova mattan i vardagsrummet ellet kontoret, den lilla storleken passar även in i torra toa-utrymmen. Det finns flera storlekar.

Det finns även en rund jutetablett i kollektionen.

Beskrivning

Tikken rund, ljus jutematta för en trendig inredare. Kombinera mattan med andra naturmaterial för att skapa naturlig och modern stil i utrymmet. Vackra, ljusa, flätade ytan kompletterar jutemattas stil. Prova mattan i vardagsrummet ellet kontoret, den lilla storleken passar även in i torra toa-utrymmen.

Vackra och naturliga tonen passar in i både skandinavisk och även lite personligare stil. Gör utrymmet mer intressant med att kombinera olika mattor från samma kollektion. Bland kollektionen finns det även en rund jutetablett. Dammsug och vädra mattan regelbundet, tvätta skonsamt på plan vid behov. Juteprodukter kan ha en stark doft i början, men doften minskar med tid. Doften kan neutraliseras med att sprida damsugningspulver eller matsoda på mattan och lämna det på mattan för en dygns tid. Sedan dammsugs pulvret bort från mattan. Doftenn förstärks av fuktighet och därför rekommenderar vi inte att vädra mattan när det är fuktigt ute.

Varje jutematta är en idivid. Toner och storlekar på mattor kan naturligtvis variera lite.

  • trendig
  • naturmaterial
  • flera storlekar
  • vacker, flätad yta
  • rundmatta

Material: 100% jute

Tjocklek: 7 mm

Allmänt om naturfibermattor

Underbart grova och naturliga mattor till hemmets olika utrymmen. Mattorna är som bästa i entrén och köket, men en kreativ inredare använder naturfibermattor för att skapa en avslappnad atmosfär även i vardagsrummet. Naturmaterial passar in i modern och skandinavisk stil, och även i lantromantisk eller bohemisk inredning.

Mattor av naturfiber kan kännas lite hårda och ojämna i början, men fibrer mjuknar i bruk och blir bekväma. Fibrerna är antistatiska. Det finns även runda jutemattor och stora storlekar i kollektionen.

Jute är en naturvänlig växtfiber därför att det växer snabbt och det behövs nästan inte alls gödsel vid odling. Jute som används i jutemattor odlas i Indien där mattorna också vävs. Det räcker oftast att ta hand om jutemattan med dammsugning. Torkade fläckar kan tas bort från mattan med en borste. Vattna ej mattan om det inte behövs, mattan kan bli hård. Jutemattor kan ha en stark doft i början. Doften minskar med att vädra mattan när det är torrt ute. Fuktighet kan förstärka doften. Dammsugningspulver och matsoda är effektiva med att neutralisera dofter.

Du kan läsa mer information om jute som material här.

Frågor om naturfibermator? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar din beställning till och med till din dörr!

Ytterligare information

Vikt N/A
Storlek

133 cm pyöreä, 133cmpyöreä, 133cmrund, 160 cm pyöreä, 160cmpyöreä, 160cmrund, 200 cm pyöreä, 200cmpyöreä, 200cmrund, 90 cm pyöreä, 90cmpyöreä, 90cmrund

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev